MUŽ STARLETE 7 PUTA OSUĐIVAN: Sud doneo odluku da li Kačarević može na slobodu
Foto: ATAImages

suđenje vračarskom klanu

MUŽ STARLETE 7 PUTA OSUĐIVAN: Sud doneo odluku da li Kačarević može na slobodu

Crna Hronika -

Sudsko veće koje sudi pripadnicima takozvanog vračarskog klana na čijem su čelu navodno bili odbegli Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara i Radoje Zvicer, donelo je odluku da odbije predlog branilaca optuženog Nikole Kačarevića, supruga starlete Tamare Đurić, da on uz jemstvo bude pušten na slobodu.

Nikola Kačarević
Nikola Kačarevićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kačarević je, podsetimo, optužen da je učestvovao u ubistvu Aleksandra Šarca u oktobru 2020. u Tržnom centru Ušće tako što je pripadnicima vračarskog klana dojavljivao informacije o njegovom kretanju, tome gde se sastaju, za kojim stolom sedi i kako je obučen, i da je za tu "uslugu" dobio 6.000 evra.

- Kačareviću, veće smatra da i dalje stoje razlozi zbog kojih vam je pritvor određen, pre svega jer ste do sada sedam puta osuđivani - saopštila je sudija Svetlana Alaksić i odbila predloge i drugih branilaca da optuženi budu pušteni na slobodu.

Tamara Đurić
Tamara Đurićfoto: Privatna Arhiva

Veće je donelo odluku da iz pritvora bude pušten samo optuženi Bogdan Dimitrijević i to uz jemstvo u visini od 96.000 evra, koliko vrede dve nepokretnosti u Kraljevu na koje će biti upisana hipoteka pre nego što bude pušten na slobodu.

Suđenje se nastavlja 19. juna.

Bonus video:

02:33

Starlete koje su hapšene zbog veza sa mafijašima i različitih kriminalnih radnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track