AUSTRIJSKA POLICIJA TRAGA ZA TROJICOM SRBA ZBOG UBISTVA! Brutalno pretukli oca i sina, čovek preminuo od dobijenih povreda (FOTO)
Foto: Društvene mreže, Shutterstock

POTERNICA

AUSTRIJSKA POLICIJA TRAGA ZA TROJICOM SRBA ZBOG UBISTVA! Brutalno pretukli oca i sina, čovek preminuo od dobijenih povreda (FOTO)

Crna Hronika -

Srpski državljani Saša K., Milovan D. i Saša J. sumnjiče se da su 29. maja brutalno pretukli dvojicu muškaraca, inače oca i sina, starosti od 29 i 66 godina u Fesendorfu u Austriji, nakon čega je stariji muškarac usled zadobijenih povreda, preminuo u bolnici!

1 / 3 Foto: Društvene mreže

Austrijska policija raspisala je potragu za trojicom Srba, a kako pišu austrijski mediji, nakon svađe koja je nastala između petorice muškaraca, Srbi su brutalno nasrnuli na oca i sina druge porodice, tukli su ih, kako se navodi, i rukama i nogama, a stariji čovek druge porodice podlegao je povredama u bolnici.

Očevici drame koja se odigrala posle jedne zabave u ovom mestu, pozvali su policiju, da bi nasilnici u međuvremenu pobegli automobilom, za sada u nepoznatom pravcu, piše austrijski dnevnik "Krone".

Šezdesetšestogodišnji čovek preminuo je u četvrtak od posledica zadobijenih teških povreda, a potraga za trojicom osumnjičenih Srba uveliko traje, zbog počinjenog ubistva i nanošenja teških telesnih povreda.

Bonus video:

00:23

Novi Pazar: Pokušaj ubistva u Ulici Veljka Vlahovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track