TROJICA SRBA NASMRT PRETUKLA ZLATOMIRA U AUSTRIJI, SAD VIĐENI U BEOGRADU! Jedan od njih višestruko osuđivan, POLICIJA NA NOGAMA!
Foto: Društvene mreže, Shutterstock

ubistvo u austriji

TROJICA SRBA NASMRT PRETUKLA ZLATOMIRA U AUSTRIJI, SAD VIĐENI U BEOGRADU! Jedan od njih višestruko osuđivan, POLICIJA NA NOGAMA!

Crna Hronika -

Saša K., Milovan D. i Saša J. osumnjičeni su za brutalno ubistvo takođe Srbina Zlatomira J. (66) u austrijskom gradu u Fesendorfu, kada je prvobitno došlo do svađe koja je trajala satima, da bi na kraju došlo i do stravičnog fizičkog sukoba nakon čega je stariji muškarac preminuo od zadobijenih povreda.

Saša K.
foto: Društvene mreže

Kako pišu austrijski mediji, ubijeni čovek je Zlatomir J., a do sukoba je došlo u dečjoj igraonici na proslavi rođendana trogodišnjeg deteta.

Glavni osumnjičeni (45) za ovo delo inače je višestruko osuđivan, a kako piše austrijiski OE24.at, on je prvi nasrnuo na Zlatomira J. (66) i njegovog sina Zlatana (29), u jednom momentu Zlatomiru je stalo srce, dok je njegov sin pokušao na sve načina da ga održi u životu, nažalost, čovek je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

Saša J.
foto: Društvene mreže

Državno tužilaštvo u Viner Nojštatu rapsisalo je takozvanu evropsku poternicu za traženim Srbima, međutim, kako prenose austrijski mediji, osumnjičeni su posle sukoba pobegli automobilom u nepoznatom pravcu, a navodno su prvo viđeni na teritoriji Valjeva, da bi potom policiju kontaktirali ljudi bliski pokojnom Zlatomiru kada su saopštili da su trojica nasilnika viđena u Beogradu.

Milovan D.
foto: Društvene mreže

Podsećanja radi, 29. maja ove godine, trojica Srba, inače, koji su u srodstvu (otac, sin i nećak) brutalno su nasrnuli na oca i sina kada su ih tukli, kako prenose austrijski mediji, i rukama i nogama, da bi stariji čovek usled zadobijenih povreda preminuo u bolnici. Austrijska policija uveliko traga za njima, a iza ovakvog napada navodi se da se krije svađa između dve porodice koje su već dugo u zavadi.

Bonus video:

06:19

PRETUKAO MI JE OCA NASMRT, A POSLE MESEC DANA PRAVIO SVADBU Potresna ispovest sina brutalno ubijenog Zorana Nedeljkovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track