Žarko Popović, penzionisani glavni inspektor Policijske uprave Beograd, u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji govorio je o najšokantnijim slučajevima masovnih silovanja u Srbiji.

Ovaj bivši inspektor otkrio je da je jedan od najtežih slučajeva u njegovoj karijeri bio serijski silovatelj iz okoline Obrenovca, koji je imao preko pedeset prijava za silovanje.

kurir televizija ZAKLJUČAO 6 ŽENA U FRIZERSKI SALON PA IH SILOVAO Inspektor šokirao svedočenjem: SILOVATELJ IMAO SNOŠAJ DOK SU GA VODILI U STANICU

Posebno zanimljivo u vezi sa ovim slučajem bilo je to što se radilo o obrazovanom čoveku sa porodicom, koga je bilo veoma teško uhvatiti jer nije imao krivični dosije.

- U svojoj karijeri imao sam ozbiljni slučaj koji je imao preko pedeset silovanja. Jako teško ga je bilo detektovati. Kupio je stoperke, slomi joj ruku ili vilicu pa je onda siluje. Čovek je diplomirani mašinski inženjer, kod kuće ima ženu i dve ćerke - započeo je Popović, pa nastavio:

- Nikada na takav profil ne bismo posumnjali, on je osuđen na deset godina zatvora. To je smešna kazna. On je sa pedeset četiri silovanja isto veče kada je pušten na slobodu nakon deset godina počinio isto delo i dobio četrdeset godina zatvora - kaže Popović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

kurir televizija OSUMNJIČENI ZA SILOVANJE I POVRATNIK NA SLOBODI! Advokat: Pozvati viši sud u Pančevu i pitati KO je doneo takvu odluku i zašto?!