"MOJA JELO, ZAŠTO TE BOG UZE OD TVOJE DECE" Ovo je majka 4 mališana koja je stradala kod Šapca: Pokosio je tinejdžer na motoru!
Foto: Društvene mreže

"MOJA JELO, ZAŠTO TE BOG UZE OD TVOJE DECE" Ovo je majka 4 mališana koja je stradala kod Šapca: Pokosio je tinejdžer na motoru!

Crna Hronika -

Jelena Gligorić (45) poginula je u subotu 15. juna u teškoj saobraćajnoj nesreći u Majuru kod Šapca kada je na nju iz još neutvrđenih razloga naleteo motocikl kojim je upravljao tinejdžer.

Jelenina porodica, kao i prijatelji, opraštaju se od nje na društvenim mrežama. U potresnim porukama, mogla se naći i poruka njenog supruga upućena nastardaloj ženi.

Jelena Gligorić
Jelena Gligorićfoto: Društvene mreže

- Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju, lepoto naša. Možda si sada na boljem mestu, ali uvek ostaješ u sećanjima našim. U srcu ostaješ zauvek i u dušana našim - na društvenim mrežama napisao je Jelenin suprug.

Ispod njegove objave, ređali su se komentari izjava saučešća ovoj porodici koja je pretrpela veliki gubitak: "E moja Jelo, zašto te Bog uze od tvoje dece, tvoja duša je dobra i plemenita, neka te anđeli čuvaju i neka ti Bog podari raj, zato što si ti to zaslužila, a mi ćemo te čuvati od zaborava i pamtićemo te po tvojoj dobroti", stoji u jednom od komentara.

Jelena je sahranjena juče kada ju je na večni počinak ispratio veliki broj ljudi.

Na Jelenu je inače naleteo tinejdžer na motociklu dok se ona kretala pešice, da bi tada zadobila teške telesne povrede, a nažalost, i pored lavovske borbe lekara, ona je preminula od zadobijenih povreda.

- Žena je sa mesta nesreće transportovana u urgentni prijem šabačke bolnice gde su konstatovne teške telesne povrede. Lekari su učinili sve da je spasu, ali je ubrzo posle prijema preminula - naveo je izvor.

Prilikom sudara, podsećanja radi, na mestu suvozača na motociklu nalazilo se dete kom su konstatovane lake telesne povrede, dok je vozač hospitalozovan sa teškim telesnim povredama.

Bonus video:

00:47

Stravičan snimak auto pokosio ženu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track