VOĐA ŠKALJARSKOG KLANA NUDIO ZVICERU POMIRENJE, A EVO ŠTA JE BIO NJEGOV ODGOVOR! Ubice sa Cetinja planirale da usmrte 4 osobe?!
Foto: detective-info.com.ua, Printscreen

rat kriminalnih klanova

VOĐA ŠKALJARSKOG KLANA NUDIO ZVICERU POMIRENJE, A EVO ŠTA JE BIO NJEGOV ODGOVOR! Ubice sa Cetinja planirale da usmrte 4 osobe?!

Crna Hronika -

Dve osobe su poginule, a tri su povređene u eksploziji bombe na Cetinju.

Prema nezvaničnim saznanjima, nastradala su dva pripadnika tzv. "škaljarskog klana".

O ovoj temi govorila je u emisiji Puls Srbije novinarka Kurir televizije Slađana Nedeljković.

Moja gošća sa kojom razgovaram o ovoj temi je novinarka Crne hronike Kurir televizje, Slađana Nedeljković.

Slađana Nedeljković
foto: Kurir televizija

- Petar Kaluđerović I Dragan Roganović široko su poznati crnogorskoj policiji. Roganović se dovodi u vezu sa Goranom Radomanom čijom je likvidacijom započeo rat između dva kriminalna klana. Goran Radoman je ubijen jer je smatran odgvornim za nestanak droge u Valensiji. 2015 ubijen je u jednoj garaži na Novom Beogradu. Ono što je bitno jeste da je Roganović bio bezbedonosno interesantan crnogorskoj policiji jer se sumnjalo da je on bio jedan od telohranitelja Radomana, a sumnja se i da je bio povezan sa drogom. On i Kaluđerović su vozili automobile koji su bili blindirani. Prema saopštenjima crnogorske policije, ubice su znale kuda će se oni kretati toga dana, a kako nezvanično saznajemo njihov cilj je bio da usmrte četiri osobe. Eksplozija je odjeknula toliko jako da je staklo na sportskom centru popucalo.

Nedeljković je istakla da se nakon svake likvidacije može u nekom trenutku očekivati naredna likvidacija, a potom podsetila na ubistvo vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića.

02:06

VOĐA ŠKALJARSKOG KLANA NUDIO ZVICERU POMIRENJE, A EVO ŠTA JE BIO NJEGOV ODGOVOR! Ubice sa Cetinja planirale da usmrte 4 osobe?!

- Jasno je da se posle svake likvidacije može očekivati naredna likvidacija. Kada nastradaju članovi jedne kriminalne grupe da se pretpostaviti da će u budućnosti biti drugih likvidacija. Htela bih da navedem jednu informaciju, ne znam koliko su gledaoci upućeni. Jovan Vukotić je jedno šest meseci pre ubistva kontaktirao Radoja Zvicera. On je preko video poruke pokušao da mu uputi poruku za pomirenje. Kako nezvanično saznajemo Zvicer je tada rekao: "Vi meni batu i hoćete primirje?!" Milsio je na Vladimira Roganovića koji je podsetimo 2018 stradao u Beču od strane Škaljarskog klana. Vidimo dakle da je bilo pokušaja pomiranje, ali da je uprkos tome žrtava sve više.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:21

Blažo Marković, kriminolog, o ponovnom saslušanju osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track