"TI DUŠO DA ODEŠ TAKO BEZ POZDRAVA?" Ovo je Aleksandar koji je poginuo u Leskovcu: Tek se oženio, uskoro trebalo da POSTANE OTAC
Foto: Facebook

"TI DUŠO DA ODEŠ TAKO BEZ POZDRAVA?" Ovo je Aleksandar koji je poginuo u Leskovcu: Tek se oženio, uskoro trebalo da POSTANE OTAC

Crna Hronika -

Od komunalnog radnika Aleksandra. T. (26) iz Leskovca, koji je poginuo na radnom mestu sinoć, opraštaju se brojni prijatelji i kolege.

Mladić se zajedno sa kolegom spremao za obeležavanje saobraćajne signalizacije, kada je na njih nešto posle ponoći, naleteo vozač u "opel astri".

Mladić je preminuo na putu ka Kliničkom centru Niš, dok se njegov kolega D.M. (64) sa teškim povredama nalazi u leskovačkoj bolnici. Aleksandar T. je rođen u Leskovcu, gde je i završio srednju Tehničku školu.

Bio je jedinac, a pre mesec dana se oženio i za nekoliko meseci je trebalo da dobije prvo dete.

Leskovac
foto: Kurir/D.M.

Na društvenim mrežama se od njega opraštaju prijatelji, školski drugovi i kolege. "Ti li dušo da odeš tako bez pozdrava?"; "Pre mesec dana smo se radovali tvojem venčanju i još za nekoliko meseci je trebalo da postaneš otac“; "Večno ćemo te pamtiti po dobroti koju si nosio u sebi".

Za mladića kažu da je bio svestrani mladi čovek. U slobodno vreme voleo je igra air soft i voleo je da peva jer je imao lep glas.

Mogao je, pričaju njegovi prijatelji, da se profesionalno bavi muzikom, ali bi se na svakom druženju hvatao mikrofona. Pevao je i na svojoj svadbi.

Većnici grada Leskovca danas su, na predlog gradonačelnika Gorana Cvetanovića, minutom ćutanja odali poštu Aleksandru T, pre početka same sednice.

(Kurir.rs/Jugmedia/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

01:53

KAKVI SMO TO LJUDI? Vozač poginuo nakon sudara sa autobusom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track