"POČEO SAM DA KOPAM GROBNICU" Predomislio se otac vehabije koji je ranio žandarma: Zbog njegove ODLUKE meštani najavili protest
Foto: Marko Karović, MUP RS, Privatna Arhiva

"POČEO SAM DA KOPAM GROBNICU" Predomislio se otac vehabije koji je ranio žandarma: Zbog njegove ODLUKE meštani najavili protest

Crna Hronika -

Telo Miloša Žujovića (25), koji je u terorističkom napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu teško samostrelom ranio žandarma Miloša Jevremovića (34), još nije sahranjeno. Njegov otac Zoran rekao je da će on preuzeti telo.

Miloš Žujović, koji je preuzeo versko ime Salahudin, a koji je ubijen 29. juna kada je iz samostrela ranio pripadnika Žandarmerije još nije sahranjen. Njegovo telo je kako se nezvanično saznaje još uvek u hladnjači a kako je za "Informer" rekao njegov otac Zoran on će ga sahraniti.

- Moram šta ću, ja ću ga sam sahraniti jer nema ko drugi. Počeo sam da kopam grobnicu sam - priča Zoran i dodaje:

Miloš Žujović, Salahudin, Salahudin Žujović, Vehabija, Izraelska ambasada, Napad, Terorizam
foto: EPA Andrej Čukić, MUP RS

- Drago mi je da se žandarm oporavio i da je on dobro. On je dečko išao da zaradi parče hleba za svoju decu. Miloš je meni bio jedinac niko drugi neće preuzeti njegovo telo ... da ne da Bog nikome ovako nešto - objašnjava Zoran Žujović.

Kako kaže u međuvremenu se selo pobunilo pa je pitanje i da li će moći da sahrani svog posrnulog sina.

- Meštani ne žele da on bude sahranjen na mesnom, našem groblju. Najavljuju proteste, ne znam kako će se sve završiti - kaže uplakani Zoran.

Prema njegovim rečima snaju nije video, kao ni unuče.

Teroristički napad vehabije Žujovića

Podsećamo, Žujović je prošle subote oko 11 sati samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića. (34) u vrat ispred Ambasade Izraela u Beogradu, a kod sebe je imao i nož. Miloš Jevremović (34), pripadnik Žandarmerije koga je napadač ranio samostrelom, operisan je u Urgentnom centru gde mu je iz vrata izvađena strela i nalazi se u stabilnom stanju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je ranije da će žandarm Miloš Jevremović biti odlikovan.

Kurir.rs/Blic/Informer

Bonus video:

03:35

MILOŠ ŽUJOVIĆ KAO KONVERTIT HTEO DA SE DOKAŽE SVOJU PRAVOVERNOST? Analitičari: Vehabisti su deo ŠIRE islamske organizacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track