Čankov sekretar pretukao čoveka!

Brutalno iživljavanje

Čankov sekretar pretukao čoveka!

Crna Hronika -
Umalo sam se onesvestio od batina, tvrdi Vladimir Meleg, koga je 19. maja na pumpi u Novom Sadu zverski povredio Goran Veselinović. Mesec dana sam nosio longetu na desnoj nozi, kaže povređeni

NOVI SAD - Novi skandal u Ligi.- Čankov sekretar me je tukao tako zverski da sam se umalo onesvestio. Udarao me je nogama i rukama po glavi i telu. To mu nije bilo dosta, pa me je vratima automobila udarao po nozi toliko jako da mi je teško povredio koleno, zbog čega sam morao da nosim longetu - kaže za Kurir Vladimir Meleg (57) iz Novog Sada, kojeg je, kako tvrdi, prebio Goran Veselinović, sekretar sekretarijata Lige socijaldemokrata Vojvodine, čiji je lider Nenad Čanak.Incident se dogodio 19. maja ove godine na benzinskoj pumpi NIS Naftagas u Ulici Maksima Gorkog u Novom Sadu i snimile su ga sigurnosne kamere.- Krenuo sam sa pumpe, a onda stao jer mi je zazvonio mobilni telefon. Odjednom je iz kola iza mene izašao Veselinović i rekao: „Što ne krećeš već?“ Odgovorio sam mu da ću odmah krenuti, a on je tada iz čista mira počeo besomučno da me udara - priča Meleg, koji je protiv Veselinovića podneo privatnu krivičnu prijavu.On kaže da o incidentu nije hteo ranije da govori jer se plašio za bezbednost svoje porodice.- To su moćni ljudi. Tek sada kada se promenila vlast u gradu mogu da dobijem pravnu zaštitu. Jasno je šta se desilo ako se zna da je na kraju protiv mene podneta prekršajna prijava za narušavanje javnog reda i mira iako sam ja pretučen - kaže Meleg, inače član Gradskog odbora SNS.U novosadskoj policiji kažu da su upoznati s ovim incidentom i navode da je podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Veselinovića i Melega.- Oni se terete da su učinili prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru - kažu u policiji.

Vladimir nije ranije pričao o incidentu jer se plašio za svoju bezbednost
Vladimir nije ranije pričao o incidentu jer se plašio za svoju bezbednost

Vladimir nije ranije pričao o incidentu jer se plašio za svoju bezbednost
Vladimir nije ranije pričao o incidentu jer se plašio za svoju bezbednost

Saslušanje Nenada Čanka 19. oktobraNenad Čanak osumnjičen je da je sa svojim telohraniteljima 23. septembra ispred restorana „Tako je suđeno“, čiji je vlasnik bivši vaterpolista Danilo Ikodinović, pretukao Beograđanina Pavla Lešanovića posle svađe oko devojke. Protiv njega je pokrenuta istraga zbog nasilničkog ponašanja. Čanak će zbog tog incidenta biti saslušan pred istražnim sudijom 19. oktobra, a za isti dan je zakazano i ispitivanje svedoka tužilaštva. Ispitivanje svedoka Pavla Lešanovića i svedoka koji imaju prebivalište u Beogradu zakazano je za 25. oktobar.Batinaš u Dušanbeu?Tokom jučerašnjeg dana bezuspešno smo pokušavali da stupimo u kontakt s Veselinovićem. U stranci čiji je član rekli su nam da tamo retko svraća. Inače, on je na svom Fejsbuk profilu naveo da se preselio u Dušanbe, glavni grad Tadžikistana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track