Devet komunalaca hapsilo jednog dedu

Ponovo glumili specijalce

Devet komunalaca hapsilo jednog dedu

Crna Hronika -
Na Jutjubu osvanuo novi snimak na kom komunalni policajci pokušavaju da stave lisice D. P. (60), koji se vozio bez karte

BEOGRAD - Koliko je policajaca potrebno da uhapse starca?Samo dve nedelje nakon što je osvanuo snimak na kom se vidi kako komunalni policajci u autobusu na liniji 95 tuku studenta Dražena Cimbaljevića (31), koji nije imao kartu i nije želeo da izađe iz autobusa, juče je na Jutjubu osvanuo nov snimak na kome dvojica komunalnih policajaca maltretiraju D. P. (60). Da stvar bude gora, dvojici kolega u pomoć je priskočilo još sedam komunalaca, kao da su hapsili mafijaša!Snimak je napravljen juče oko 16.45 sati na Smederevskom putu, kod skretanja za Kaluđericu, a prethodila mu je kraća rasprava komunalaca sa D. P.- Rekao im je: „Deco, nemam para ni leba da jedem, a kamoli da platim kartu“, a onda su oni tražili da im da ličnu kartu i napusti autobus. Zamolio ih je da mu dozvole da nastavi vožnju, a policajci su ga tada samo zgrabili, izbacili iz autobusa i dovukli do obližnje žičane ograde - priča jedan očevidac.Na snimku, koji je napravio jedan putnik, vidi se da su komunalni policajci gurnuli D. P. uz ogradu, zavrtali mu ruke i pokušavali da mu stave lisice!- Pusti me, kad te molim! Pusti me, šta sam ti uradio?! Narode, pomozite! Narode, pogledajte šta mi rade. Imam ličnu kartu, imam, molim vas, ljudi, pustite me - čuje se zapomaganje D. P. na snimku.Kamera nije zabeležila dolazak pojačanja, ali očevici su ispričali da je brzo stiglo još sedam komunalnih policajaca!- Zgrozili smo se, devetorica komunalnih policajaca, kao od brega odvaljenih, hapsila su čoveka koji bi deda mogao da im bude! Sramota - ispričao je revoltirani očevidac.

Nismo prekoračili ovlašćenjaKomunalna policija demantovala je da je prekoračila ovlašćenja.- Lice nije imalo voznu kartu i zamoljeno je da napusti vozilo, a kako je to odbio, uz pretnje i nasrtaj na kontrolora i našu patrolu, primenjena su zakonska ovlašćenja - saopšteno je i dodato da je putnik doveden u policijsku stanicu radi utvrđivanja identiteta i preduzimanja drugih mera iz nadležnosti policije.

http://www.youtube.com/watch?v=m_N53ISs7nM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track