PANIKA: Manijak otima dečake u Nišu!

Oprez

PANIKA: Manijak otima dečake u Nišu!

Crna Hronika -
U naselju Branko Bjegović muškarac pokušao na silu da ubaci dva mališana u kola, dok je u Donjem Komrenu starija rođaka spasla dete od napadača

NIŠ - Roditelji, oprez!U niškim prigradskim naseljima Branko Bjegović i Donji Komren krajem septembra u dva navrata umalo su oteta trojica dečaka! Iako ceo Niš priča o tome i roditelji mnogih učenika su u strahu, policija se nije zvanično oglasila, javio je portal Niške vesti.Poslednji slučaj dogodio se 24. septembra uveče, kad su dvojica dečaka od 14 godina, učenici OŠ „Ivo Andrić“, bez roditelja pazarili u jednom tržnom centru!- Prilikom polaska kući, dok su bili na autobuskom stajalištu, zaustavio se automobil iz koga je izašao nepoznati muškarac, koji ih je pozvao da uđu u vozilo. Mališani ga nisu poslušali, a taj čovek je onda pokušao obojicu dečaka na silu da ugura u kola! Jedan od mališana uspeo je da ga je ujede za ruku, posle čega su dečaci uspeli da se izmigolje i otrče do obližnje benzinske pumpe a potom do portirnice jedne fabrike - piše portal.Međutim, radnici na portirnici nisu hteli telefonom da pozovu roditelje dečaka!- Na kraju su mališani ipak stupili u kontakt s roditeljima, koji su alarmirali policiju. Ipak, nepoznati muškarac koji je pokušao da ih kidnapuje dotad je automobilom nestao bez traga - pišu Niške vesti.Nedelju dana ranije, policiji je prijavljen pokušaj otmice mališana u Donjem Komrenu.- Dok se vozio biciklom u centru naselja, dečaku je prišao stariji muškarac, njemu nepoznat, i pitao ga da li se negde u blizini nalazi neka menjačnica. Dečak je rekao da ne zna, pa je krenuo do kuće da pita roditelje. Neznanac ga je pratio, a kad je video da otac i majka dečaka nisu kod kuće, zgrabio je mališana i počeo da ga vuče! Srećom, jedna rođaka primetila je da napadač vuče mališana, pa je počela da viče, posle čega je neznanac pobegao - objavio je portal.

Istraga tapka u mestuRoditelji napadnutih dečaka, kako Kurir saznaje, prijavili su napade, ali im je u policiji, navodno, rečeno da ne pričaju u javnosti o tome.- Iako su roditelji nekoliko puta pokušali da saznaju dokle je stigla istraga, iz policije su dobili odgovor da je slučaj još na početku - kazao je izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track