Kaja Ostojić u sudu!

Sad je izvesno

Kaja Ostojić u sudu!

Crna Hronika -
Pevačica Katarina Ostojić biće ili svedok ubistva potpredsednika FK Rudar Radmila Mitrovića, ili će tužiti one koji su je povezali s tim

BEOGRAD - Zakuvava se!Zakuvava se estradno-kriminalna afera čiji je glavni akter pop pevačica Katarina Ostojić Kaja! S jedne strane Ratko Pantović, advokat rukometašice Marije Milić (19), optužene za ubistvo Radmila Mitrovića (47), potpredsednika FK Rudar i bliskog prijatelja porodice Šarić, najavljuje da će Kaju izvesti pred sud kao glavnog svedoka ovog ubistva, a s druge strane Kajin verenik, di-džej Džunior Džek, već danima traži najboljeg advokata, koji će tužiti sve koji su njegovu buduću suprugu doveli u vezu s ovim ubistvom! U svakom slučaju, Kaja će se pojaviti u sudu, na ovaj ili onaj način!Ostojićeva u šoku- Kaja i Džunior Džek su trenutno u Briselu zbog poslovnih obaveza i oboje su šokirani zbog naslova koji se već danima provlače po medijima. Kaja tvrdi da se kobne noći s ubijenim Mitrovićem i njegovom devojkom Marijom našla u kafiću, kao i da su posle toga otišli do Mitrovićevog stana, ali da je ona posle toga produžila na zakazan nastup. Za ubistvo prijatelja čula je tek sutradan - priča izvor blizak poznatom paru.Naš sagovornik dodaje da ona nije dobila nijedan poziv za saslušanje i da ni na koji način nije učestvovala u istrazi.- Kaja se boji povratka u Srbiju, a advokata je unajmila samo kako bi tužila one koji je blate! Ona nije samo prozvana kao potencijalni svedok, iz nekih novinskih naslova moglo bi se protumačiti i da je osumnjičena za ubistvo - dodaje naš izvor.Sporan nastupS druge strane, advokat Ratko Pantović, branilac Marije Milić, optužene da je 29. aprila nožem ubila svog dečka Radmila Mitrovića, tvrdi da ima čvrste dokaze da je pevačica u noći ubistva bila i spavala u stanu Mitrovića!- Proverili smo sve lokale u Podgorici i ona nigde nije imala zakazan nastup! Imamo i mnogo svedoka koji će potvrditi da je Ostojićeva sa svojim menadžerom, ubijenim i njegovom devojkom sedela u jednom podgoričkom kafiću do ponoći, pa je pitanje kad je mogao da počne taj nastup o kojem priča! Utvrdili smo da nije prespavala ni u jednom gradskom hotelu, niti u privatnom smeštaju - kaže Pantović i dodaje da će 26. oktobra, kad suđenje počne, predložiti Katarinu Ostojić kao svedoka.

Radmilo Mitrović
Radmilo Mitrović

Telefonirao posle smrti?!Advokat Pantović ukazao je i na jednu nelogičnost.- U zvaničnom izveštaju piše da je Mitrović ubijen u 6.30 časova. U listingu njegovih poziva vidi se da je s Marijom razgovarao u 6.24, šest minuta pre ubistva, a posle 6.30 sati obavio je još četiri poziva! Zbog toga nam je svedočenje Katarine Ostojić važno, jer verujemo da je videla više nego što želi da prizna - ističe advokat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track