Lopovi seju strah u Bačkim Vinogradima

Lopovi seju strah u Bačkim Vinogradima

Crna Hronika -
Najnovija krađa desila se u sredu, kada su nepoznati lopovi pokrali 200 kilograma bakarne žice iz tamošnje trafo-stanice, zbog čega je bez struje bilo ostalo 70 domaćinstava u ovom naselju od 5.000 stanovnika

NOVI SAD - U naselju Bački Vinogradi na severu Vojvodine krađe su toliko učestale da meštani žive u strahu i uveče ne izlaze na ulicu, izjavio je predsednik te mesne zajednice Janoš Pek.

Najnovija krađa desila se u sredu, kada su nepoznati lopovi pokrali 200 kilograma bakarne žice iz tamošnje trafo-stanice, zbog čega je bez struje bilo ostalo 70 domaćinstava u ovom naselju od 5.000 stanovnika. Meštani struju nisu imali od srede ujutro do četvrtka popodne, a prema nezvaničnim informacijama, policija je pronašla počinioca, kazao je Pek.

"Lopovi kradu sve što se da pomeriti, pa čak i traktore. Najveći problem je što policija na Paliću raspolaže sa svega jednim vozilom, što nije dovoljno da bi u svim naseljima mogli da patroliraju. Desi se i da ljudi iz policije posao obavljaju koristeći svoja privatna vozila, imamo dobru saradnju sa njima", kazao je Janoš Pek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track