HOROR: Godinu dana mrtav ležao u kupatilu!

U Rakovici

HOROR: Godinu dana mrtav ležao u kupatilu!

Crna Hronika -
Penzioner Milan Džambić (76) umro u svom stanu još prošle godine, ali je njegov leš pronađen tek u utorak, kad su komšije obile stan zbog poplave

BEOGRAD - Leš godinu dana bio u stambenoj zgradi!Penzioner Milan Džambić (76) umro je pre godinu dana, ali je njegov leš otkriven tek u utorak, kad su stanari zgrade u Ulici srpskih udarnih brigada u Rakovici obili vrata i pronašli njegovo telo u poluraspadnutom stanju u kupatilu! Komšije su odlučile da provale u stan zbog vode koja je curila iz Džambićevog stana i pretila da poplavi celu zgradu.- Unutra smo zatekli jeziv prizor! Milan je sedeo na ve-ce šolji, a glava mu je bila naslonjena na kadu. Telo je bilo crno i osušeno, kao da je balzamovano. Pretpostavljamo da se nije raspalo zato što su svi prozori u stanu bili otvoreni - kaže jedan komšija pokojnog.Džambić je najverovatnije umro od bolesti, pošto je imao tešku astmu i bio dementan.- Sumnjali smo da je mrtav jer ga nismo videli godinu dana - priča sagovornik Kurira i dodaje da je stan bio u katastrofalnom stanju.- Užasno je smrdelo, bube i crvi su gmizali po zidovima. Svi smo bili užasnuti - opisala je jeziv prizor Jela Petrović.Ona kaže da je još u oktobru 2011. shvatila da se Milanu nešto desilo, jer ga nije viđala da ide u prodavnicu, što je redovno činio svake nedelje.- Zbog toga je moj suprug Petar Petrović kao predsednik Skupštine stanara nekoliko puta prijavio policiji nestanak starca, ali niko nije reagovao - priča Jela.Inače, nesrećnom Milanu žena je umrla pre šest godina, a dece nema.- Tražili smo da nadležni organi obiju stan, jer smo pretpostavljali da je umro unutra, ali nisu hteli - kaže Petar Petrović.

Plaše se zarazePolicija je zapečatila stan Milana Džambića, ali stanari strahuju da će doći do zaraze pošto niko nije izvršio dezinfekciju.- Samo su odneli telo, a ostavili su krš i lom u stanu. Zvali smo opštinu da očiste stan, ali su nam rekli da mi to učinimo sami, a da će nam oni naknadno refundirati troškove - kaže Petar Petrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track