Privedeni zbog krađa cigareta i vređanja policije

Privedeni zbog krađa cigareta i vređanja policije

Crna Hronika -
Privedeni zbog krađa cigareta i vređanja policije Privedeni mladići se sumnjiče za provalu trafike i krađu, koai za vređanje i nasrtanje na policiju

BEOGRAD - Pripadnici Odeljenja policije Policijske uprave Kraljevo uhapsili su i zadržali do 48 sati Aleksandra Bulatovića (21) i Aleksandra Vukadinovića (18) iz Kraljeva zbog osnovane sumnje da su izvršili više krađa i vređali policajce.

U Kraljevu u Dositejevoj ulici, u petak 12. oktobra, oko 2.30 časova, policijski službenici su zatekli Bulatovića i Vukadinovića prilikom obijanja kioska, saopštila je Policijska uprava Kraljevo.

Posle bekstva osumnjičenih sa mesta događaja, policijci su blokirali teren i ubrzo ih pronašli i uhapsili.

Prilikom hapšenja i dovođenja u službene prostorije, osumnjičeni su fizički nasrtali na policijce, vređali ih i omalovažavali.

Sumnja se i da su u Kraljevu u ulici Vojvode Putnika, 24. septembra ove godine u ranim jutarnjim satima, uz upotrebu fizičke snage i metalne šipke, obili kiosk i ukrali domaće i strane cigarete u vrednosti od oko 50.000 dinara koje su prodali, a novac potrošili za svoje potrebe.

Policijski službenici su Bulatovića i Vukadinovića priveli istražnom sudiji Osnovnog suda u Kraljevu koji im je odredio pritvor u trajanju do 30 dana, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track