Policija zaplenila devet kilograma skanka

Policija zaplenila devet kilograma skanka

Crna Hronika -
Beogradska policija u dve odovjene akcije uhapsila trojicu mladića i zaplenili devet kilograma skanka

BEOGRAD - Pripadnici beogradske policije su, posle višemesečnog rada, u dve odvojene akcije, uhapsili tri osobe i zaplenili devet kilograma marihuane skank, saopšteno u MUP Srbije.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

U saopštenju se precizira da je u prvoj akciji uhapšen Miloš G. (24) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Miloš G. je uhapšen na autoputu Beograd-Niš, kod naplatne rampe Bubanj potok, u automobilu "audi A4", kojim je upravljao.

Policija je u njegovom iznajmljenom stanu pronašla sedam kilograma marihuane skank, jednu električnu vagicu za precizno merenje i više od 20 komada municije kalibra 7,65mm.

U drugoj akciji, dodaje se u saopštenju, uhapšeni su Tomislav N. (25) i Nenad P. (23), obojica iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom kontrole vozila "rover", kojim je upravljao Tomislav N, na mestu suvozača Nenad P, pronašla 20 paketića u kojima se nalazilo dva kilograma skanka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track