Iz menjačnice ukrali oko dva miliona dinara

Hapšenje

Iz menjačnice ukrali oko dva miliona dinara

Crna Hronika -
Oni se sumnjiče da su ispred ulaza u zgradu 11. oktobra fizički napali vlasnika menjačnice "SMS", koji je nosio novac posle zatvaranja "i uz pretnju pištoljem oduzeli mu ranac u kome je bilo 1.800.000 dinara

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je četiri osobe zbog sumnje da su u Novom Beogradu od vlasnika menjačnice uz pretnju pištoljem otele 1,8 miliona dinara, saopštilo je Ministarstvo unutrašniih poslova.

"Zbog osnova sumnje da su počinili krivično delo razbojništva uhapšeni su Miloš K. (22), Nikola A. (22), Petar B. (22) i Miroslav R. (31), svi iz Beograda", navodi se u saospstenju.

Oni se sumnjiče da su ispred ulaza u zgradu 11. oktobra fizički napali vlasnika menjačnice "SMS", koji je nosio novac posle zatvaranja "i uz pretnju pištoljem oduzeli mu ranac u kome je bilo 1.800.000 dinara".

Policija je radom na ovom slučaju došla do saznanja da su "osumnjičeni počinili i krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i lažno prijavljivanje".

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenih pronađeno je oko 850.000 dinara, oduzetih prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i opojna droga marihuana, navodi MUP.

Miloš K, Nikola A, Petar B. i Miroslav R, uz krivičnu prijavu, privedeni su dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track