Profesor: Nije bilo seksa sa učenicom

Saslušan bludnik

Profesor: Nije bilo seksa sa učenicom

Crna Hronika -
Osumnjičeni S. S. (44) iz Sokobanje u policiji tvrdio da ne poznaje M. N. (17) i da je ona “samo jedna u moru učenica koje pohađaju njegove časove”

SOKOBANJA - Raskrinkao ih otac!Osumnjičeni S. S. (44), profesor srednje škole u Sokobanji, koji je uhapšen zbog sumnje da je obljubio učenicu M. N. (17) tako što joj je obećao peticu iz njegovog predmeta i pomoć u popravljanju ocena iz drugih predmeta, saslušan je juče u policiji, gde je negirao da ima bilo šta s njom!- Uporno je ponavljao da ne zna ko je M. N., da je ona “jedna u moru učenica koje pohađaju časove”. Inače, došli smo do saznanja da je profesor pre hapšenja bacio telefonsku karticu preko koje je komunicirao sa M. N. - priča Kurirov izvor iz istrage.Drama o kojoj priča cela Sokobanja započela je početkom oktobra i prekinuta je tek kad je V. N., otac učenice, uhvatio profesora na delu!- Znao sam da nešto nije u redu kad je ćerka gotovo prestala da jede i da mi se poverava. Prijatelj mi je čak skrenuo pažnju da ju je video kako se sa starijim čovekom vozi “vektrom”. Ubrzo sam sve povezao, jer sam odranije znao da je jedan od njenih profesora poznat po “ljubavi” prema učenicama, a i vozi isti automobil. Preksinoć mi je rekla da ide da se nađe s prijateljicom. Pratio sam je, a kad sam video da vrata kuće otvara profesor, odmah sam ćerku pozvao telefonom i naredio joj da izađe - priča vidno potreseni otac.Nekoliko minuta kasnije otvorila su se ulazna vrata.- Izbacio je moju ćerku iz kuće kao da je krpa, a onda se zaključao. Tada mi je ona najzad otvorila dušu. Objasnio sam joj da ona nije kriva ni za šta - kaže otac i dodaje da je s ćerkom odmah otišao u policiju.

Roditelji: Nije mu prva!Roditelji nekoliko đaka kažu da je profesor S. S. već godinama poznat po neprimerenom ponašanju prema učenicama!- Priča se da posebno voli devojčice koje se dosele u Sokobanju! Nekoliko učenica dovođeno je u vezu s njim, a interesantno je da su one pred kraj godine imale po deset i jedanaest jedinica, koje bi nekom magijom popravljale u roku od nekoliko dana! Priča se i da ima nekoliko brojeva telefona, specijalno za ugovaranje sastanaka - priča jedan od roditelja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track