Uhapšeni zbog spida i oružja

Akcija Morava

Uhapšeni zbog spida i oružja

Crna Hronika -
Smederevska policija je u saradnji sa kolegama iz Policijske uprave Beograd, presekla na Novom Beogradu pokušaj Ivkova da proda 10 grama opojne droge "spid"

SMEDEREVO - Smederevska policija je u nastavku akcije "Morava" uhapsila tri osobe osumnjičene za trgovinu narkoticima i neovlašteno posedovanje oružja.

Uhapšeni su Igor Ivkov (29) iz Beograda, Miljan Pantelić (29) i Petar Milenković (23) iz Smedereva, dok je Igor Bogdanović (28) iz Velike Plane saslušan i pušten kući.

Kako se navodi u saopštenju, smederevska policija je u saradnji sa kolegama iz Policijske uprave Beograd, presekla na Novom Beogradu pokušaj Ivkova da proda 10 grama opojne droge "spid".

On je osumnjičen da je organizovao preprodaju te droge, tako što ju je prodavao Panteliću, koji je drogu donosio u Smederevo i preprodavao četvorici stalnih kupaca, među kojima je i Milenković.

Milenković je "spid" dalje preprodavao svojim stalnim kupcima, kojih je imao više od 15.

Takođe, Ivkov je osumnjičen i da je, u jednom stanu u Pančevu, proizvodio marihuanu u laboratorijski kontrolisanim uslovima, u čemu mu je pomagao Bogdanović, koji je bio zadužen za zalivanje i kontrolu klimatskih uslova.

U navedenoj akciji, smederevska policija je zaplenila 400 grama "spida", veću količinu raznih tableta za "miksovanje", 75 metaka, jedan pištolj CZ 7,62 mm TT, 16.860 dinara, 100 evra, 26 dolara i mobilne telefone.

Osumnjičeni će, u zakonskom roku od 48 sati, biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track