Razbijen lanac preprodavaca droge

Policija u akciji

Razbijen lanac preprodavaca droge

Crna Hronika -
Smederevska policija je zaplenila 400 grama spida, veću količinu raznih tableta za mešanje, 75 metaka, pištolj CZ, 16.860 dinara, 100 evra, 26 dolara i mobilne telefone

SMEDEREVO- Smederevska policija uhapsila je tri osobe osumnjičene za proizvodnji i prodaju droga i nedozvoljeno držanje oružja, saopštila je danas policija. Uhapšeni su Igor I. (29) iz Beograda, Miljan P. (29) i Petar M. (23) iz Smedereva, dok je Igor B. (28) iz Velike Plane saslušan i pušten.

Smederevska policija osujetila je u Novom Beogradu pokušaj Igora I. da proda 10 grama spida - psihoaktivnog stimulansa. On je osumnjičen da je organizovao preprodaju droge, tako što je prodavao Miljanu P, koji je drogu donosio u Smederevo i preprodavao četvorici stalnih kupaca, među kojima je i Petar M.

Petar M. je spid dalje preprodavao stalnim kupcima kojih je, kako navodi policija, bilo više od petnaest. Igor I. je osumnjičen i da je u stanu u Pančevu proizvodio marihuanu u laboratorijski kontrolisanim uslovima, u čemu mu je pomagao Igor B, koji je zalivao rasad i kontrolisao klimatske uslove.

U toj akciji smederevska policija je zaplenila 400 grama spida, veću količinu raznih tableta za mešanje, 75 metaka, pištolj CZ, 16.860 dinara, 100 evra, 26 dolara i mobilne telefone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track