Najnovije vesti

Zamalo poginula Seka Sablić

Glumica izbegla smrt

Zamalo poginula Seka Sablić

Crna Hronika
Rajko Pavlović (83) skočio kroz prozor i pao na trotoar baš pred poznatu glumicu, koja je bila van sebe, ali je ipak uspela da mu opipa puls i pozove ekipu Hitne pomoći

BEOGRAD - Za dlaku!Popularna glumica Jelisaveta Seka Sablić (70) za dlaku je juče izbegla smrt, pošto je ispred nje na trotoar palo telo Rajka Pavlovića (83), koji se ubio skočivši sa petog sprata!Tragedija se dogodila oko 11 sati na Vračaru, u Ulici vojvode Šupljikca ispred broja 24. Očevici kažu da glumica od šoka neko vreme nije mogla da dođe sebi, ali na kraju je smogla snage da pozove pomoć i skloni se sa mesta tragedije.- Čuo se jak udarac, a potom i vrisak. Seka Sablić je kao skamenjena stala na tren, a onda se sagla da vidi da li je živ čovek koji je u pidžami ležao pred njenim nogama. Opipala mu je puls i pozvala Hitnu pomoć. Ubrzo se sklonila u obližnju radnju, potpuno van sebe - objasnio je jedan očevidac.On je dodao da je čovek skočio sa prozora na petom spratu i verovatno pao na parkirani automobil, pa tek onda na trotoar, tik ispred Sekinih nogu.- Strašno... Ne smem ni da pomislim šta bi bilo da je telo nesrećnog čoveka palo na glumicu - kaže očevidac i dodao da bi se verovatno svako na njenom mestu osećao isto.Komšije kažu da ništa nije ukazivalo da će nesrećni Pavlović uraditi nešto slično.- Svakoga dana šetao je sa suprugom, bio je veoma pokretan za svoje godine. Na ulici su se držali za ruke i delovali kao da su se nedavno zaljubili - kaže jedan od komšija i dodaje da će ovo biti veliki šok za Pavlovićevu ženu.Poznata glumica nije želela da komentariše ovaj nemili događaj.

Tera je maler na uliciOvo nije prvi put da glumica na ulici doživljava veliki šok. Lane je lopov pokušao da joj ukrade zlatni lanac i tom prilikom joj ozbiljno povredio vrat.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...