Slučaj Čanak: Lešanović nije došao na saslušanje

Novi Sad

Slučaj Čanak: Lešanović nije došao na saslušanje

Crna Hronika -
Pavla Lešanovića rekao je da se njegov klijent na saslušanju nije pojavio iz zdravstvenog razloga

NOVI SAD - Oštećeni u tuči u kojoj je učestvovao Nenad Čanak u restoranu "Tako je suđeno" Pavle Lešanović danas se nije pojavio na zakazanom saslušanju u Osnovom sudu u Novom Sadu.

Osim Lešanovića danas je trebalo da budu saslušani i svedoci sa prebivalištem u Beogradu, ali ni oni se nisu odazvali pozivu sudije. Advokat Nenada Čanka Milan Đukić rekao je novinarima okupljenim ispred zgrade suda da će učesnici u ovom procesu o novom datumu saslušanja Lešanovića i svedoka sa prebivalištem u Beogradu biti obavešteni pismenim putem.

"Sudija nas je obavestio da se Lešanović neće danas pojaviti na saslušanju i da će dostaviti opravdanje zbog izostanka", kazao je Đukić, dodajući da u skladu sa zakonom neće komentarisati nikakve detalje vezane za taj proces.

Goran Petronijević advokat oštećenog Pavla Lešanovića rekao je da se njegov klijent na saslušanju nije pojavio iz zdravstvenog razloga.

"Lešanoviću se zdravstveno stanje pogoršalo još pre dva dana, ali smo se nadali da će moći da prisustvuje saslušanju. Međutim, sinoć mi se javio i rekao da je od lekara dobio uputstvo da mora da miruje", kazao je Petronijević.

Nenad Čanak je izjavu povodom tog slučaja dao 19. oktobra. Tog dana je trebalo da budu saslušani i svedoci sa prebivalištem u Novom Sadu, ali je na zahtev Lešanovićevog advokata to saslušanje odloženo kako bi on mogao da prisustvuje davanju iskaza svedoka.

Pavle Lešanović je optužio Nenada Čanka da ga je zajedno sa još nekim licima 23. septembra pretukao u restoranu "Tako je suđeno" u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track