Srpski fudbaler na robiji zbog krađe automobila!

Hapšenje u Austriji

Srpski fudbaler na robiji zbog krađe automobila!

Crna Hronika -
Marko I. (27), bivši omladinac Zvezde, priveden nakon što je auto za kojim je bila raspisana potraga dovezao od Beča do Nikelsdorfa, gde je uleteo policiji u ruke

BEČ - Našao se u ofsajdu!Sanjao je srpski fudbaler Marko I. (27), nekadašnji omladinac Crvene zvezde, da će uskoro zaigrati pred prepunim tribinama austrijskog prvoligaša Rapida iz Beča. Umesto toga, naredna tri meseca provešće u zatvoru „Jozefštat“ zbog toga što su ga policajci zatekli za volanom ukradenog automobila! Marko je uhapšen pre mesec dana u Austriji, a vozilo je trebalo da preveze od Beča do Nikelsdorfa, gde ga je, navodno, čekao kupac!- Umesto zadovoljnog kupca, u Nikelsdorfu je Marka sačekala austrijska policija koja ga je odmah uhapsila i sprovela u istražni zatvor, gde mu je određen pritvor. Nakon što su nadležni utvrdili da je srpski fudbaler vozio ukradeni automobil za kojim je bila raspisana potraga, on je ekspresno osuđen na 18 meseci zatvora. Budući da mu je sudija odredio 15 meseci uslovne kazne, Marko I. će u zatvoru „Jozefštat“ provesti tri meseca - preneli su austrijski mediji.Marko I. boravio je u Beču u pokušaju da se nametne Rapidu i sebi obezbedi profesionalni ugovor i angažman u tom klubu.- On se nadao da će s ovim austrijskim klubom ostvariti uspešnu saradnju i da će igrati na poziciji veznog igrača. Međutim, umesto toga završio je na optuženičkoj klupi, a odmah i iza rešetaka zbog posedovanja ukradene robe. Njegova karijera moraće da sačeka dok ne odsluži svoju kaznu - kazao je naš sagovornik.Inače, srpski fudbaler profesionalnu karijeru započeo je u OFK Beograd, a igrao je i za brojne klubove iz Bugarske. Prošle sezone nosio je dres Srema.

Drugo hapšenje naših igračaMarko I. je drugi srpski fudbaler koji je od početka ove godine imao problema sa zakonom u inostranstvu! Nekadašnji centarfor Partizana Milan Đurđević (45) uhapšen je 24. januara u Solunu pod optužbom da je jedan od vođa petnaestočlane kriminalne grupe koja se u Grčkoj bavila iznudama, reketiranjem i zelenašenjem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja