PRETUČENI TAKSISTA: Izbio mi je zube i slomio kuk
Foto: KURIR

PRETUČENI TAKSISTA: Izbio mi je zube i slomio kuk

Crna Hronika -
Duška Milića (52) u noći između petka i subote udarao i šutirao M. L. (18), koji je potom s devojkom probao da mu ukrade automobil

BEOGRAD - Surovo!Taksista Duško Milić (52) brutalno je pretučen u noći između petka i subote, oko četiri sata posle ponoći, u Nemanjinoj ulici u Beogradu. Taksistu je napao klijent M. L. (18), koji je s devojkom pokušao da mu ukrade automobil.- Zaustavili su me ispred kluba „Stefan Braun“ i rekli da ih vozim do „Brodarca“. Seli su pozadi. Čim su ušli, počeli su da povraćaju. Zamolio sam ih da izađu iz vozila i zaustave drugi taksi. Čak nisam tražio ni da plate račun - priseća se pretučeni Milić.Mladić i devojka su izašli iz taksija, zastali, a potom počeli da šutiraju automobil.- Rekao sam im da prestanu i tada je nastupio pakao! Dečko me je izvukao iz vozila i udario pesnicom u lice. Zube mi je izbio! Krvarilo mi je iz usta... Pao sam i polomio kuk, noga mi je bila skroz okrenuta naopako! Nisam mogao da mrdnem! Jaukao sam od bolova, a napadaču to nije bilo dovoljno. Šutirao me je po glavi i telu... Devojka je tada sela za volan mog automobila, u kojem je ostao ključ. Cilj im je verovatno bio da mi ukradu vozilo - jedva je uspeo da izgovori Milić.Milićev kolega koji je slučajno naišao odmah mu je pritrčao u pomoć.- Vikao sam i zapomagao! Kolega je zgrabio tog mladića kako bi ga sprečio da me krvnički udara. Tada su naišli i drugi taksisti. Zvali su policiju, a mladić i devojka su privedeni - kaže Duško Milić.Milić je s prelomom kuka i povredom glave prevezen u Urgentni centar, a zadržan je na lečenju na odeljenju ortopedije.

Ceo radni vek taksiraPretučeni taksista je vlasnik udruženja „Auto-taksi Duško Milić“. Više od 35 godina bavi se taksiranjem i dosad nije imao problema.- Moj suprug je bolestan, ima dijabetes i slabo srce. Nikad ni mrava nije zgazio, a eto šta ga snađe - rekla je za Kurir Jelena Milić, Duškova supruga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track