Maloletnici osumnjičeni za silovanje Novosađanke

Istraga o navodnom silovanju u dvoriŠtu škole u Čeneju

Maloletnici osumnjičeni za silovanje Novosađanke

Crna Hronika -
Maloletnici se terete da su ovu Novosađanku silovali 27. oktobra u Čeneju pored Novog Sada

ČENEJ - Sumnjiv slučaj!

Protiv četvorice maloletnika iz Čeneja policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da su silovali T. B. (35) iz Veternika!

Oni su osumnjičeni da su T. B. silovali u noći između petka i subote u dvorištu Osnovne škole „Ivan Gundulić“ u Čeneju.

Suprug T. B., koji nije želeo da mu se pominje ime, kaže za Kurir da se sve dogodilo posle večere tokom koje se posvađao sa suprugom.

- U jednom trenutku ona je demonstrativno napustila stan i krenula u Veternik kod majke! Posvađali smo se jer joj nisam dozvolio da kupi crno vino, a nakon što je izašla iz kuće, otišla je u obližnju kafanu kako bi se zgrejala. Kad je izašla iz kafane, grupa mlađih muškaraca ju je napala i odvukla u dvorište škole - priča za Kurir suprug oštećene.

On dodaje da su napadači njegovu suprugu vukli po putu, bacili je u jarak i tamo je skinuli!- Razvlačili su je po jarku, pa su je prebacili preko ograde i iživljavali se nad njom - kaže naš sagovornik i dodaje da je sa T. B. u braku od maja, te da je ona diplomirani pravnik.

Meštani Čeneja, međutim, sumnjaju da je T. B. bila žrtva silovanja.- Nema ni govora da se to dogodilo! U selu se priča da je ona dobrovoljno bila s tom četvoricom mladića, a da ih je posle prijavila jer joj nisu dali onoliko para koliko je očekivala - kaže jedan meštanin.S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track