Zaplenjeno kilogram sintetičke droge

Policija

Zaplenjeno kilogram sintetičke droge

Crna Hronika -
Zaplenjeno je oko 1,1 kilograma sintetičke opojne droge amfetaminskog tipa i to 3000 "ekstazi" tableta i oko 400 grama amfetamina "spid" čija je ulična vrednost oko 400.000 dinara

BEOGRAD - Beogradska policija zaplenila je oko 1,1 kiloram sinteticke droge - tableta "ekstazi' i amfetamina "spid" i uhapsila Milana D. (33) zbog sumnje da je preprodavao te narkotike, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Zaplenjeno je oko 1,1 kilograma sintetičke opojne droge amfetaminskog tipa i to 3000 "ekstazi" tableta i oko 400 grama amfetamina "spid" čija je ulična vrednost oko 400.000 dinara, navodi se u saopštenju.

Policija je, pretresom stana u beogradskom naselju Mirijevo, kod Milana, D. pronašla više "pvc" paketa sa tabletama ekstazija različitih boja, više "pvc" paketa sa "spidom" i elektronsku vagicu za merenje, "kojom je osumnjičeni razmeravao i dalje prodavao drogu".

Osumnjičeni, koji je priveden istražnom sudiji se u saopštenju tereti da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track