Trojica uhapšena zbog obijanja prodavnica
Foto: Kurir

Smederevo

Trojica uhapšena zbog obijanja prodavnica

Crna Hronika -
Trojica osumnjičenih mladića ukradenu robu su prodavali "poznatim kupcima ili preko posrednika, a krili su je u vodovodnoj šahti, koja je uvek bila blokirana parkiranim automobilom

BEOGRAD - Smederevska policija saopštila je da je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su obijali prodavnice iz kojih su ukrali raznu robe u vrednosti većoj od miliona dinara.

Uhapšeni su Nikola G. (20) iz Smedereva, Aleksandar Ž. (20) iz Lozovika i Nikola R. (20) iz Osipaonice zbog sumnje da su noću provaljivali u prodavnice i iz njih odnosili cigarete, alkoholna pića, kozmetiku i prehrambenu robu, navodi se u saopštenju.

Ukradenu robu su prodavali "poznatim kupcima ili preko posrednika, a krili su je u vodovodnoj šahti, koja je uvek bila blokirana parkiranim automobilom".

Pretresom kuća osumnjičenih, policijski službenici našli su deo ukradene robe, oko 140.000 dinara i alat koji su koristili za obijanje, navodi policija.

Tročlana grupa je osumnjičena za više teških krađa na području Smedereva, Velike Plane, Požarevca, Paraćina i Mladenovca i biće privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja