Majka: Monstrum je mom sinu pucao u srce!

Krvava noć u Nišu: u dve pucnjave ubijena dvojica mladića - Očaj u domu Cvetkovića

Majka: Monstrum je mom sinu pucao u srce!

Crna Hronika -
Za tri minuta je moj Marko bio mrtav, jedva je uspela da izgovori Dragana Cvetković. Iza sebe ostavio suprugu i petomesečnu bebu

NIŠ - Tuga do neba!- Taj monstrum je mom sinu pucao u grudi! Pogodio ga je u srce. Ceo život smo se borili za Marka, a on je za tri minuta bio mrtav...Skrhana bolom, ovo je juče rekla Dragana Cvetković, majka Marka Cvetkovića (29), koji je u nedelju oko 21 sat ubijen u ćevabdžinici u Nišu. Dvojica napadača tom prilikom ranila su i Vladimira Stanojevića (29), posle čega su pobegla i za njima traga policija.Kroz suze i jecaje Dragana je rekla da je poslednji put sina videla u nedelju predveče.- Marko i Vladimir su bili kod nas u Gornjoj Toponici i odatle su krenuli u grad. Kad mi je suprug Milovan rekao šta se desilo, onesvestila sam se. Ne znam kako da nastavim da živim... Samo čekam da mi dovezu sina, želim da poslednju noć provedem kraj njegovog odra - jecajući je rekla Dragana.Sve vreme Markova majka Dragana drži sliku petomesečne unuke.- Vidite sunce nanino, isti je Marko! Sin me pre nekoliko dana zvao da ih posetim i reče mi: „Dođi da vidiš, počela je da guče“! Kome će sad da guče i da se raduje kad oca nema - jeca Markova majka Dragana.Dok priča, čvrsto za ruku drži snaju Draganu, Markovu suprugu.- Marko se radovao životu, posebno od pre pet meseci, kad nam se rodila Milica. Nije se odvajao od nje, bila mu je mezimica... Na polasku s Vladom u grad, pre nego što je ušao u auto, poljubio je Milicu i rekao mi: „Vidimo se kasnije.“ Svekrva Dragana nam je spremila da u Niš, gde živimo, ponesemo hranu za sutradan... Stvarno ne znam šta je tražio u ćevabdžinici. Obećao je da će brzo vratiti... Bio je pažljiv suprug i najbolji otac na svetu našoj Milici - kaže Dragana.

MARKO CVETKOVIĆ 1983-2012.
MARKO CVETKOVIĆ 1983-2012.

Kamere snimile ubistvoIstražni sudija Aleksandar Todosić nije želeo da komentariše detalje zločina, ali je izvor Kurira rekao da su video-kamere snimile ubistvo i da će na osnovu snimaka begunci biti identifikovani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track