Najnovije vesti

Odbegli Darijan na Fejsu najavio samoubistvo!
Foto: Facebook

Osumnjičeni za ubistvo manekenke oglasio se preko društvene mreže

Odbegli Darijan na Fejsu najavio samoubistvo!

Crna Hronika
00:00h
Volim je tako mrtvu hladnu i zgrčenu. Voleću je zauvek više od sebe...Varala me sa kojekime dok sam bio u zatvoru

Kurir prenosi status sa Fejsbuka Darijana Musića (Svemirski Otpad), osumnjičenog za ubistvo manekenke Vladislave Červenko:

"VOLIM JE! I TAKO MRTVU, HLADNU I ZGRČENU. VOLEĆU JE ZAUVEK VIŠE OD SEBE I SVEGA! VOLI I ONA MENE I DALJE, MI SMO NEŠTO POSEBNO VERUJTE VARALA ME JE SA KOJEKIME DOK SAM BIO U ZATVORU, PRIZNALA MI JE TO! TO ME JE POGODILO JER JE ONA MOJE SVE, MOJE SVE EEEEEEEEEEJ!!!!!! NISAM HTEO DA UMRE, NIJE TO BIO CILJ! ALI JBG BOG JE OPET IMAO USRAN PLAN ZA MENE... JEBITE ME SADA SVI, MRZITE ME, IMATE I RAZLOG, JA ĆU JE OPET VOLETI!!! A VI KOJI MI PRETITE PREKO TASTATURE MOŽETE KITE DA MI SE NASISATE SVI! I JOŠ NEŠTO NE TREBAJU ANĐELI DA JE ČUVAJU KAO ŠTO SVI KAŽETE, JA VEČERAS PUCAM SEBI U GLAVU NAPOKON I IDEM DA OPET ČUVAM MOJE JEDINO! MOJE SVE! VALDA JE GORE SVE IDEALNO PA NEMA NEGATIVNIH STVARI KOJE NAM VEZU KRŠE, SAD ĆE BITI IDEALNO! NAPOKON LJUBAVI SVI NAŠI SNOVI ĆE BITI OSTVARENI, NEMA MAŠTANJA U PRAZNO! STIŽEM LJUBAVI ČEKAJ ME, DA TE DRŽIM ZA RUKU AKO SE GORE NEČEG UPLAŠIŠ, ZNAŠ DA SI PORED MENE NAJJAČA! ZAUVEK ANĐELE MOJ GREŠNI! VIDIMO SE, DUŠMANI SISAJTE KURAC (GLUPA POLICIJO OD PRVOG DANA SAM ZNAO DA ĆU DA PUTUJEM KOD MOG ANDJELA, SAMO SAM VAS ZAJEBAVAO PAR DANA DA SHVATITE DA STE MENTOLI ZA DAČU- SVEMIRSKI OTPAD) SAUČEŠĆE PORODICI, NISAM HTEO JBG, IZJEDNAČIĆU SAD. PRENESITE SAUČEŠĆE MOJOJ MAMI, RECITE JOJ DA JE VOLIM! " napisao je Musić.

Policija poziva sve građane koji mogu da pruže informacije o osumnjičenom da se jave pozivom na brojeve telefona: 192 ili 064/892-40-55.

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić kaže da je u stanu na 12. spratu u Fruskogorskoj ulici br. 6 pronađeno beživotno telo Vladislave Č. (25) iz Novog Sada.

"Prema prvim podacima kojima raspolažemo devojka je u stanu živela zajednom sa momkom", kazao je sudija Alimpić, ističući da upravo za tim mladićem policija intezivno traga.

Alimpić je ranije rekao da su na telu devojke primećene brojne povrede, da će tačan uzrok smrti biti utvrđen u Zavodu za sudsku medicinu gde je telo preneto na obdukciju, te da dokazi sa lica mesta ukazuju da se radi o ubistvu.

Darijan, koji drži teretanu u Novom Sadu često je fizički maltretirao devojku..., komšije u zgradi gde je stanovala ubijena su prijavile policiji da je Darijan neposredno pred ubistvo tražio od predsednika kućnog saveta da vidi snimke beuzednosnih kamera koje su instalirane na ulazu u zgradu...To je radio kako bi imao uvid u to koje je dolazio u posetu kod "njegove devojke" ubijene manekenke Vladislave Červenko...

Hitler kao uzorDarijan Musić je na društvenoj mreži Majspejs pod rubrikom Heroji napisao: Das ist mein kampf(Ovo je moja borba) , aludirajući na nacističkog vođu Adolfa Hitlera koji je napisao knjigu "Mein kampf".kao interesovanje naveo je "ribe, kockanje, treniranje, i ostala sranja", a za knjige kaže da ih koristi samo kad je hladno (za potpalu)...Voleo bi da upozna, dodaje Darijan na svom profilu "zagorelu udovicu i švedskog brodograditelja"

S.S..

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja