BRUTALNO PRIVEDENA: Gurnuli su me niz stepenice u policiji

Ispovest

BRUTALNO PRIVEDENA: Gurnuli su me niz stepenice u policiji

Crna Hronika -
Preživela sam torturu i neću se smiriti sve dok policajac koji me je uhapsio ne bude odgovarao za svoje postupke, kaže žena uhapšena pred detetom

BEOGRAD - Isterati pravdu!U policiji sam preživela torturu! Policajci su bili grubi prema meni, gurnuli su me i oborili niz stepenice. Dok sam plakala, oni su se smejali i govorili da se foliram. Neću se smiriti sve dok taj policajac koji me je uhapsio pred očima moje ćerke kao da sam mafijaš ne bude odgovarao za svoje postupke.Ovo je juče, preko prijateljice, poručila M. P. N., žena čije je brutalno hapšenje prekjuče ispred zgrade na Dorćolu uznemirilo srpsku javnost. Nju je policajac Milosav Stiković, posle verbalnog duela, uhvatio za ramena i uvrnuo joj ruku, posle čega je maricom odvezena u policijsku stanicu.M. P. N. je juče ispričala da je u sredu prišla skupu ispred zgrade, gde je njena ćerka pružala podršku porodici Matić.- Tada mi je ćerka rekla da su im policajci pretili da će ih privesti! Na to sam morala da odreagujem! Prišla sam i pitala jednog policajca da li je to istina. Tada je drugi, grdosija od čoveka, počeo da viče na mene. Urlao je da deca treba da budu u školi ili kod kuće. Pokušala sam da mu objasnim da maloletnu decu ne može da hapsi, niti da im preti, a on me tada zgrabio i razdvojio od ćerke. Mnogo sam neprijatnosti preživela tog dana - kaže M. P. N.Njena ćerka, učenica šestog razreda, ostala je sama na ulici.- Mene su odvezli u policijsku stanicu, oduzeli mi mobilni telefon i tamo zadržali dva sata. Ćerka nije imala ključ od stana, a ja nisam mogla da joj javim gde da ode. Sin je kasnije tražio sestru, nije znao šta se dogodilo i mislio je da se izgubila - ispričala je samohrana majka M. P. N.Njoj su, nakon puštanja iz policije u bolnici, konstatovane povrede zadobijene prilikom hapšenja, zbog čega je najavila da će podneti tužbu protiv policajca koji ju je priveo.

Siledžija suspendovan

Brutalni policajac Milosav Stiković suspendovan je juče, a protiv njega će biti pokrenut i disciplinski i krivični postupak zbog prekoračenja ovlašćenja! Stiković je, inače, pomoćnik komandira PS Stari grad, radi u policiji već 20 godina i dosad nije disciplinski kažnjavan.Kurir saznaje i da je Stiković pre nekoliko meseci imao porodičnu tragediju.- Njegova supruga poginula je u saobraćajnoj nesreći i ostao je sam s dvoje maloletne dece. Nije ni njemu lako, ima on dosta svojih problema - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track