OTAC MANEKENKE: Na mrtvoj Vladislavi monstrum je urezao datum svog rođenja!

Otkrio jezive detalje

OTAC MANEKENKE: Na mrtvoj Vladislavi monstrum je urezao datum svog rođenja!

Crna Hronika -
Ubio mi je ćerku, a onda joj je, od ramena do malog prsta, iglom urezao „17. januar 1987. godine“, ne može da sakrije ogorčenje Edmund Červenko

NOVI SAD - Umrla u strašnim mukama!Najviše bih voleo kada bi mi dozvolili da budem sa skotom u zatvorskoj ćeliji! Voleo bih to više nego išta na svetu, da mu pokažem kako se robija...Ovo je za Kurir rekao Edmund Červenko, otac manekenke Vladislave, koju je u ponedeljak brutalno ubio dečko Darijan Musić (25). Porodica Červenko, pored tuge koja ih je zadesila, još više je ogorčena saznanjem da je Darijan prebačen u zatvorsku bolnicu.- Skota je trebalo da ostave u ćeliji, da tamo crkne, a ne da mu pružaju pomoć! Oni njega leče zbog psihičkog stanja... Uh, bože moj dragi, on potresen. Čime? Zašto? Zar zato što je napravio masakr? On je demon - kaže ogorčeni Edmund.Neutešni otac kaže da nikada neće zaboraviti odlazak u Institut za sudsku medicinu, kao ni trenutak kada su mu pokazali unakaženo telo mezimice Dade.- U kakvim je mukama ona umrla, to samo ona zna. Možete li verovati da joj je lomio prst po prst? Najgore je što joj je skotina, kad ju je ubio, iglom urezao od ramena do malog prsta - 17. januar 1987. godine, a to je datum njegovog rođenja! Ma, monstrum je blaga reč za njega - otkriva za naš list očajni otac.Edmund je razveden od Vladislavine majke i živi u Veterniku s porodicom.- Nisam znao za muke svoje ćerke, krili su to od mene. Ona se plašila za život svoje majke i sestara, jer joj je pretio da će ih ubiti ako ga ostavi. Ova naša tragedija neka bude opomena drugim roditeljima, neka paze da im deca ne upadnu u kandže zlotvora, sotone! I da je Vladislavu ubacio među čopor vukova, verujem da joj ne bi uradili ovako kao što je on njoj. On je nju raskomadao kao životinja - besno je rekao Edmund.Darijanova majka Borka kaže da se iz dana u dan sve lošije oseća. Njoj su javili da joj je sin u vrlo lošem zdravstvenom stanju i da je prebačen u zatvorsku bolnicu.- Pretpostavljam da mu je skočio šećer! Ne znam, nisam ga videla, niti sam imala priliku da ga pitam zašto je to uradio. Videla sam ga s leđa kad su me pozvali da preuzmem njegove stvari. Videla sam ga na televiziji - kaže Borka.

Ubica na lečenjuDarijan Musić prebačen je u četvrtak u bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu.- Zbog izuzetno teškog psihičkog i fizičkog stanja, Darijan je prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. To je potvrda da on stvarno nije bio sposoban da u četvrtak iznese svoju odbranu pred sudijom - rekao je za Kurir advokat Vladimir Đuričić.Zversko mučenjeNago telo ubijene Vladislave policajci su našli u lokvi krvi u jednoj sobi stana u kom je živela s Darijanom.- Po modricama se videlo da je bila mučena, a onda ubijena. Monstrum je gasio cigarete na njoj, a onda ju je tukao toliko da joj je polomio rebra, grudni koš, prste i oštetio joj jetru i bubrege. Jedino joj lice nije dirao - kazala je poznanica ubijene manekenke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track