ZVEČAN: Bombom na kuću urednika Radija

ZVEČAN: Bombom na kuću urednika Radija

Crna Hronika -
Bomba "M75" bačena je u dvorište porodične kuće Milisavljevića u centru Zvečana u Ulici kralja Petra. Pričinjena je materijalna šteta, ali nema povređenih

ZVEČAN - Nepoznate osobe bacile su bombu u dvorište porodične kuće Časlava Milisavljevića u Zvečanu, pričinjena je materijalna šteta, ali povređenih nije bilo. Regionalni portparol kosovske policije Besim Hoti izjavio je da je bomba "M75" oko ponoći bačena u dvorište porodične kuće Milisavljevića koja se nalazi u centru Zvečana u Ulici kralja Petra.

"Oštećena su stakla na lokalu koji se nalazi u prizemlju kuće i dva privatna automobila koji su bili parkirani u neposrednoj blizini. Povređenih na sreću nije bilo", rekao je Hoti.

Policijski portparol je dodao da se istraga nastavlja, da za sada nema osumnjičenih i da je slučaj okarakterisan kao izazivanje opšte opasnosti.

Hoti je naglasio da ovo nije prvi slučaj bacanja eksplozivnih sredstava na kuću Milisavljevića i da ne može da govori o motivima za napad.

Časlav Milisavljević je glavni i odgovorni urednik Radija Kosovska Mitrovica, sa sedištem u Zvečanu.

Prvi napad na njegovu kuću dogodio se u julu 2010, a drugi napad dododio se u septembru iste godine. Ni u jednom napadu nije bilo povređenih, osim što je pričinjena materijalna šteta.

Nakon jednog od ranijih incidenata, Časlavljev sin Dušan je izjavio da je motiv za napad njegovo političko angažovanja i rad u kosovskim institucijama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track