Zakazala mu muškost pa Splićanku silovao razbijenom flašom?!

Strašno

Zakazala mu muškost pa Splićanku silovao razbijenom flašom?!

Crna Hronika -
Student ekonomije R.Š sumnjiči se za brutalno silovanje svoje koleginice i sugrađanke

SPLIT – Student ekonomije R.Š ( 20) iz Splita, koji se sumnjiči za brutalno silovanje svoje koleginice vršnjakinje i sugrađanke, tereti se da je to učinio jer je u presudnom trenutku zakazala njegova muškost, pa je iskoristio njenu opijenost i silovao je grlom razbijene flaše.Tokom ispitivanja pred istražnim sudijom, mladić je aktivno izneo svoju odbranu tvrdeći da kod sebe nije imao nikakv predmet, a negirao je da je brutalno silovanje počinio grlom od razbijene flaše.

Odlučeno je između ostalog i da R.Š bude podvrgnut raznim vrstama veštačenja, a preti mu ukoliko se dokaže silovanje tri godine robije.

Posle saslušanja mladiću je određeno mesec dana pritovora, zbog opasnosti da može uticati na svedoke tokom istrage.

Da podsetimo u petak uveče oko 19 časova na Odeljenje ginekologije splitske bolnice dovezena je devojka skoro mrtva sa veoma teškim povredama razderotinama vagine, mišića anusa i tankog creva.Lekari su veoma teškim naporima uspeli da spase devojci život.

Strašna tragedija dogodila se u petak popodne, u Podstrani, u kući jednog mladića koji je pozvao društvo na roštilj i piće. Na zabavu stigle su i tri devojke, takođe njihove koleginice sa fakulteta. Momci i devojke su se zabavljali, a osumnjičeni i žrtva su na zabavu stigli veoma veseli.

Svedoci pričaju da su se oni bez imalo srama dirali i milovali i da je sve upućivalo da će doći do seksualnog odnosa. Dok su se zbavljali u dvorištu niko nije slutio da se prava drama odvija u dnevnom boravku, a posle pola sata grupa je otkrila jeziv priizor u sobi kako na podu bez odeće u lokvi krvi leži devojka, dok je mladić stajao po strani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track