Automobilom na radnika Parking servisa

Incident

Automobilom na radnika Parking servisa

Crna Hronika -
Radnik „Parking servisa" iz Kragujevca Dejan Milošević povređen je tokom popodneva, u centru grada, kada je fotografisao nepropisno parkirano vozilo

KRAGUJEVAC - Dok je fotografisao nepropisno parkirano vozilo, povređen radnik kragujevačkog "Parking servisa" Dejan Milošević. Vlasnik vozila beogradskih tablica startovao automobil i udario radnika "Parking servisa", kaže direktor tog preduzeća Nenad Vasiljević. Milošević posle pregleda u bolnici, pušten kući.

Radnik „Parking servisa" iz Kragujevca Dejan Milošević povređen je tokom popodneva, u centru grada, kada je fotografisao nepropisno parkirano vozilo.

Kako je potvrdio direktor „Parking servisa" Nenad Vasiljević, u trenutku dok je Milošević fotografisao vozilo beogradskih tablica, u automobil je ušao njegov vlasnik sa dojicom drugova, startovao ga i udario radnika "Parking servisa". Milošević je naleteo na haubu i pao na asfalt. Odmah je prebačen u Urgentni centar, gde mi je urađena kompletna dijagnostika i posle snimanja pušten je kući. U „Parking servisu" kažu da su registarski broj vozača dostavili policiji i da će on ubrzo biti pronađen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track