Silovatelj iz Splita: Kakav šarm, obaram šamarom

Split

Silovatelj iz Splita: Kakav šarm, obaram šamarom

Crna Hronika -
Policiji istragu otežavaju i sami učesnici žurke koji ništa nisu videli i devojka koja se ničeg neseća, dok Roko tvrdi da ju je samo zadovoljio prstima

SPLIT – Brutalno silovana studentkinja koja jesilovana štapnim mikserom nalazi se u stabilnom stanju, ali je nepoznato ostalo kada će biti puštena iz bolnice, poštosu joj lekari jedva spasili život posle petočasovne operacije.Srećana okolnost u ovoj tragediji je da devojci nisu oštećeni jajnici i materica, a lečnici se nadajuda će devojka jednog dana moći postati majka.Policiji je u toku istrage pažnju privukao Rokov jedan od poslednjih objavljenih komentara na Fejsbuku koji glasi: Ma kakav šarm, i šamar je bio dovoljan da je oborim s nogu”

Osumnjičeni za njeno silovanje Roko Š. student ekonomije, nalazi se u zatvoru zbog mogućnosti da utičena svedoke, a kada se završi ispitivanje svih svedoka on će najverovatnije biti pušten da se brani sa slobode, au slučaju da bude proglašen krivim negine mu 15 godina zatvora.

Policijska istraga o kobnoj žurci i dalje traje, kao i potraga za predmetom sa kojim je devojka silovna i zbog koga nije zamalo iskrvarila i dalje traje. Policiji istragu otežavaju i sami učesnici žurke koji ništa nisu videli i devojka koja se ničeg neseća, dok Roko tvrdi da ju je zadovoljio prstima.

Posle otkrivanja stravičnog zločina policija je privela sve učesnike zabave, a posle detaljnog razgovora sa svima došlo se do Roka Š, za koga niko od njegovih kolega ne može verovati da je on to učinio, jer neke devojke tvrde da je bio pažljiv, redovno išao u teretanu i nije se drogirao.

Navodno je sa studentkinjom koja je silovana bio u vezi i pripremao ispit.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track