Studentkinja silovana rukom, a ne mikserom?!

Monstruozno

Studentkinja silovana rukom, a ne mikserom?!

Crna Hronika -
Kao novi momenat istrage R.Š. svoju ruku ugurao je devojci 50 centimetara duboko u anus, odnosno do lakta i bukvalno joj izvadio komade tankog, a teško joj je povredio i debelo crevo

SPLIT – U javnosti pojavilisu se novi detalji brutalnog silovanja 20- godišnje studentkinje u Splitu zašta se sumnjiči njen kolega Roko Šimac ( 20), koji se tereti za nanošenje teških telesnih povreda, iako se mislilo da su nanesene čvrstim predmetom, čini se da je ipak glavni krivac ruka.Navodno je Roko (20) svoju ruku ugurao je devojci 50 centimetara duboko u anus, odnosno do lakta I bukvalno joj izvadio komade tankog creva, navodno i nekoliko metara, a teško joj je povredio i debelo crevo.

Iako su lekari pokušali rekonstruisati taj deo utrobe, čini se da će studentkinja do kraja života imati strašne posledice, a navodno je reč o teškom ili trajnom invaliditetom.

Polcija I državno tužilaštvo i dalje pokušava rekonstruisati događaj od kobne noći, ali veliki problem je što se osumnjičeni i devojka ne sećaju kobnog događaja, a ostatak društva nije bio sa njima u kući.

Ove rupe u sećanju o kobnoj noći se pripisuju kombinaciji alkohola i teških droga koje su se konzumirale tokom noći.

Da podsetimogrupa studenatau petak uveče u Podstrani su organizovali proslavu povodom oslobađajućih presuda hrvatskim generalima. Na meniju su bili meso sa roštilja, alkohol, marihuana i nešto težih narkotika.

Na žurci se pojavio u jednom trenutku Roko sa nesrećnom devojkom, a prema iskazima drugih okupljenih, koji su bili pod uticajem alkohola oni su se počeli maziti i dodirivati pred svima, a društvo se povuklo da bi im dali na privatnosti.

Inače Dr Hrvoje Tomasović, hirurg, koji je operisao studentkinju, rekao je da ne samo da tekve povrede u svojoj 20 godišnjoj karijeri nikada nije video, nego ih nije čak uspeo pronaći ni u svetskoj medicinskoj literaturi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track