Saša Pejović pod istragom za presecanje Nikolićeve kolone

Tužilaštvo

Saša Pejović pod istragom za presecanje Nikolićeve kolone

Crna Hronika -
Tužilaštvo sumnjiči policajca Sašu Pejović da je vozio policcijski džip koji je 3. novembra na auto - putu Beograd - Niš sustigao kolonu vozila u kojoj je bio predsednik Srbije

BEOGRAD - Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je zahtev za sprovođenje istrage protiv Saše Pejovića (29) koji je 3. novembra vozilom presekao kolonu u kojoj je bio predsednik Srbije Tomislav Nikolić, rečeno je u tom tužilaštvu.

Pejović je, inače, policijski službenik i vozač načelnika saobraćajne policije Dragiše Simića.

Tužilaštvo sumnja da je Pejović, bio za volanom policijskog džipa "micubiši pajero" koji je 3. novembra oko jedan čas posle ponoći na auto - putu Beograd - Niš, neposredno posle rampe Bubanj Potok, sustigao kolonu vozila u kojoj je bio predsednik Srbije.

Povodom zahteva tužilaštva, istražni sudija treba da zakaže saslušanje osumnjičenog Pejovića i potom odluči ima li mesta sprovođenju istrage.

Pejović se brani sa slobode.

Policiji se u četvrtak sam javio još jedan vozač koji se pre dva dana, takođe, našao na putu kolone predsednika Nikolića, a u pitanju je, kako mediji prenose, radnik "Srbija Šume" Aleksandar Stojanović.

On je u sredu oko 16.00 sati u Ulici Jurija Gagarina, vozeći "škodu" bez zadnje registarske tablice, pokušao da pretekne, odnosno preseče kolonu pod pratnjom u kojoj se nalazio Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track