Troje uhapšeno zbog tuče i pucnjave u kafani

Smederevo

Troje uhapšeno zbog tuče i pucnjave u kafani

Crna Hronika -
Miodrag M. osumnjičen je da je 21. novembra oko 23 sata, u kafiću svog oca posle rasprave i tuče ispalio metak iz pištolja iz koga je zatim pucao njegov otac Dragan M.

SMEDEREVO - Smederevska policija uhapsila je u Markovcu tri muškarca zbog nasilničkog ponašanja, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljenog držanja i nošenja oružja, saopšteno je iz policije.

Policija je navela da su na području Velike Plane uhapšeni Miodrag M. (19) i Dragan M. (43) iz Svilajnca i Bojan M. (31) iz Markovca. Miodrag M. i Dragan M. osumnjičeni su za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje i nošenje oružje.

Miodrag M. osumnjičen je da je 21. novembra oko 23 sata, u kafiću u Markovcu koji je vlasništvo njegovog oca, uhapšenog Dragana M, posle kraće rasprave i tuče, ispalio metak iz pištolja, koji je nelegalno posedovao, u pravcu Bojana M.

Potom je pištolj uzeo vlasnik kafića Dragan M. i ispred lokala ispalio još jedan metak u pravcu Bojana M. Policajci su, prilikom hapšenja, pištolj našli u vozilu Dragana M.

Protiv osumnjičenog Bojana M. podneta je krivična prijava za nasilničko ponašanje, jer je Miodraga i Dragana M. vređao i izazivao na tuču.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track