LOV NA SRBE: Naoružani Hrvati u kafani tražili četnike

Knin

LOV NA SRBE: Naoružani Hrvati u kafani tražili četnike

Crna Hronika -
Dvojica naoružanih muškaraca namerno su BMW uleteli u dvorište kafića i pretukli gosta uz pitanje “ima li ovde četnika”

KNIN- U mestu Đevreske kod Knina oko 11.30 sati dvojica Janjevaca starih 19 i 30 godina automobilom su uleteli u dvorište kafića “Tera”, izudarali čoveka koji je mirno pio kafu, a pre napada izgovorili su samo “Ima li ovde četnika”.

Prema izjavama očevidaca, nije se radilo o saobraćajnoj nesreći već su dvojica muškaraca namerno BMW uleteli u dvorište kafića, izleteli iz vozila i pretukli gosta uz pitanje “ima li ovde četnika”.

Očevici su rekli da su mladići bili naoružani pištoljima sa kojima su lupali po saobraćajnom znaku, pre nego što su pobegli.

Policija u Šibeniku potvrdila je da ih je uhapsila, ali nije želela da potvrdi da li su kao što svedoci tvrde uhapšeni mladići bili naoružani. Prema nezvaničnim informacijama reč je u o mladićima koji žive u Kninu, a došli su iz Bosne i Kosova.

Načelik opštine Kistanje Goran Reljić rekao je da je policija na mestu događaja i da je u toku uviđaj i razgovor s očevicima.

“Ovde se stalno nešto događa, ali dosad nismo nikada imali nešto ovako ozbiljno. A njima su svi Srbi četnici. Žalosno je da se ovakve stvari događaju. Ovo je 2012. godina ", izjavio je predsednik opštine Reljić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track