Drumski razbojnici napali atašea češke ambasade

Pljačka na autoputu

Drumski razbojnici napali atašea češke ambasade

Crna Hronika -
Ataše je događaj odmah prijavio novosadskoj policiji, nakon čega je prebačen u Urgentni centar KCV, gde su mu, kako nezvanično saznajemo, konstatovane lakše telesne povrede

NOVI SAD – Napad na diplomatu. Atašea u Ambasadi Republike Češke u Beogradu su na autoputu Subotica-Beograd napala i opljačkala dva nepoznata razbojnika. Kako Kurir eksluzivno saznaje, napad se dogodio u nedelju oko 23 časa na odmorištu „ Sirig“.

-Ataše se vraćao za Beograd i posle naplatne rampe kod Siriga zaustavio se na odmorištu da predahne i protegne noge. Tada su iz mraka iskočila za sada dva nepoznata napadača i fizički nasrnula na njega. Tom prilikom prema, prvim saznanjima, razbojnici su savladali atašea i oteli mu novac koji je imao kod sebe, a zatim su pobegli u mrak – kaže izvor Kurira.

Ataše je događaj odmah prijavio novosadskoj policiji, nakon čega je prebačen u Urgentni centar KCV, gde su mu, kako nezvanično saznajemo, konstatovane lakše telesne povrede. Policija i dežurni istažni sudija su obavili uviđaj na mestu događaja, a za napadačima se intezivno traga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track