Češki diplomata se oporavlja od razbojničkog napada

Kriminal na autoputu

Češki diplomata se oporavlja od razbojničkog napada

Crna Hronika -
Jurišin je rekla da je ataše ambasade Česke zadobio teške telesne povrede u vidu povreda glave, a polomljene su mu i kosti nosa

NOVI SAD- Češki diplomata R.F (66), koga su u nedelju uveče opljačkale dve osobe, zadobio je teže povrede glave, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno, izjavila je portparol Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin.

Jurišin je rekla da je ataše ambasade Česke "zadobio teške telesne povrede u vidu povreda glave, a polomljene su mu i kosti nosa".

Prema njenim rečima, češki diplomata koji je opljačkan na auto putu na području Vrbasa, nalazi se u Urgentom centru Kliničkog centra Vojivodine.

Atašea Ambasade Republike Češke, dvojica za sada neidentifikovanih muškaraca, opljačkala su sinoć oko 20 sati na parkingu pored autoputa Subotica - Novi Sad, na području Vrbasa, i nanela mu teške telesne povrede.

Maskirani napadači udarili su R.F. (66) po glavi i iz njegovog automobila uzeli dva mobilna telefona, 10.000 dinara i uređaj za navigaciju, saopštila je prethodno danas novosadska policija.

Policija intenzivno istražuje ovaj događaj koji je, kako se kaže u saopštenju, novosadsko Više tužilaštvo kvalifikovalo kao krivično delo razbojništvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja