Snimljeni lopov vratio vlasnici ukradeni pežo

Završena potraga

Snimljeni lopov vratio vlasnici ukradeni pežo

Crna Hronika -
Kradljivac pežoa pozvao je vlasnicu posle ubjavljivanja snima na kome se vidi kako krade vozilo i vratio joj automobil koji je ostavio na Mirjevu

BEOGRAD – Mladić koji je ukrao “ pežo 206” u Ulici Nikolaja Gogolja na Banovom brdu, navodno je vratio vlasnici ukradeno vozilo.

Kradljivac je telefonom pozvao vlasnicu i rekao joj da je automobil ostavio na Mirijevu, gde ga je ona kasnije pronašla.

Vlasnica pežoa Ivana Arbutina na društvenoj mreži Tviter zahvalila se medijima koji su pomogli da u veoma kratkom vremenu dobije nazad svoj automobil. Ona je navela da je priča o njenom autombilu zasenila priču o SMS mafiji.

Svi ste vi zaslužni što je moj auto ponovo kod mene. Veliko hvala svima!! Hvala svima vama za RT..ako trebaju kola moj skromni pežomobil vam je na raspolaganju:)) , dodala je i da auto nije oštećen osim što je ostala bez radija.

Indentitet lopova koji je u sred bela dana ukrao pežo i dalje je nepoznat.

Pretpostavlja se da je kradljivac pozvao vlasnicu na osnovu dokumenata koje je ona ostavila.

Da podsetimo pre četiri dana na Jutjubu pojavio se snimak koji prikazuje kako vlasnica parkira vozilo i odlazi, a ubrzo zatim pojavljuje se mladić u kariranoj jakni koji šeta gore dole oko parkiranih automobila, a onda stavlja kapuljaču ulazi u pežo i odlazi u nepoznatom pravcu.

Kompletnu krađu zabeležile se sigurnosne kamere sa banke i hotela, a krađa je verovatno prijavljena policiji.

http://www.youtube.com/watch?v=GzIlq44RSrc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja