Gej mladić izbačen iz kuće pokušao da se otruje

Kuršumlija

Gej mladić izbačen iz kuće pokušao da se otruje

Crna Hronika -
Lekar iz Doma zrdavlja u Kuršumliji uputio ga je u Opštu bolnicu u Prokuplju gde je Radović, potvrdio priču ali je odbio lečenje

KURŠUMLIJA - Gej mladić Stefan Radović (20) iz Kuršumlije koga su roditelji pre godinu dana izbacili iz kuće, javio se u subotu uveče u Hitnu pomoć Doma zdravlja u ovom gradu tvrdeći da je pokušao da se otruje lekovima.

Lekar ga je uputio u Opštu bolnicu u Prokuplju gde je Radović, potvrdio priču ali je odbio lečenje.

- Javio se u bolnicu u 12.20 sati posle ponoći zbog navodnog trovanja. Tvrdio je da je popio nekoliko tableta bromazepana. Nije utvrđeno dali je zaista bilo trovanja jer je Radović odbio opsrevaciju, odnosno sve predviđene mere u takvim slučajevima. Radović je zatim samovoljno napustio bolnicu u tri sata iza ponoći-kažu u Opštoj bolnici u Prokuplju.

U kuršumlijskoj policiji nezvanično saznajemo da ih je nepoznata osoba pozvala telefonom tvrdeći da je Radović na svom fejsbuk profilu napisao da je se otrovati.

- Ne sećam se dali je rečeno da je već popio tablete ili ima nameru da to uradi. Policija je otišla u Hitnu službu Doma zdravlja u Kuršumliji gde nam je dežurni lekar rekao da jeste Radović javio lekaru i da je upućen u prokupačku bolnicui, kaže izvor iz policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track