Na obali Dunava tukli i maltretirali Krčedinca

Novi Sad

Na obali Dunava tukli i maltretirali Krčedinca

Crna Hronika -
Uhapšeni se sumnjiče da su veslom u čamcu maltretirali muškarca

NOVI SAD - Novosadska policija uhapisla je M. B. (32) i S. Ž. (31), iz okoline Novog Sada, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nezakonito hapšenje saopšteno je iz Policijske uprave Novi Sad.

Kako se navodi u saopštenju, postoji osnovana sumnja da su njih dvojica nekoliko sati na obali Dunava u blizini naselja Šangaj protivpravno držali jednog žitelja Krčedina.

U saopštenju stoji da se M. B. tereti da ga je, prethodno, udarcima veslom izbacio iz čamca u Dunav, te da ga je, tokom prisilnog zatočenja, fizički maltretirao i teško povredio.

"Tokom istrage ovog slučaja, policija je, ispred kuće jednog od osumnjičenih, pronašla nelegalnu lovačku pušku, sa metkom u cevi, a brata drugog osumnjičenog zatekla je sa bezbol palicom u rukama i podneće protiv njega prekršajnu prijavu, po osnovu Zakona o oružju i municiji", kaže se u saopštenju.

Obojici osumnjičenih policija je odredila zadržavanje i dovela ih je na saslušanje nadležnom istražnom sudiji koji je M. B. odredio pritvor do 30 dana, a S.Ž. pustio da se brani sa slobode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track