Suspendovan policajac koji je pretukao maloletnika

Valjevo

Suspendovan policajac koji je pretukao maloletnika

Crna Hronika -
Policijski inspektoor Milan Ćulafić koga su roditelji jednog maloletnika optužili da je pretukao njihovog sina suspendovan je i udaljen s posla dok se ne završi istraga

VALJEVO - Policijski inspektor Milan Ćulafić, koji je u Valjevu pretukao maloletnika, suspendovan je i udaljen sa posla do okončanja disciplinskog postupka koji je pokrenut, rečeno je u Policijskoj upravi Valjevo.

"Suspendovan je, a videćemo šta će biti dalje", rečeno je u policiji.

Roditelji 17-godišnjeg dečaka tvrde da je Ćulafić, koji nije bio na dužnosti, u noći između subote i nedelje pretukao njihovog sina i dvojicu njegovih maloletnih drugova kod diskoteke "Azuro" u centru grada.

Njih trojica su bili očevici pokušaja hapšenja druge grupe mladića za koju su policijski inspektori sumnjali da poseduje drogu. Maloletni dečak je posle ukazane pomoći u Urgentnom centru smešten na Odeljenju dečije hirurgije valjevske bolnice, sa brojnim kontuzijama i simptomima potresa mozga, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

U bolnici nisu hteli da se izjašnjavaju o težini povreda, jer je slučaj pijavljen policiji. Roditelji povređenog dečaka rekli su danas agenciji Beta da se "na ovome neće završiti" i da će podneti krivične prijave i pokrenuti sudski postupak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track