Crnogorac ženi ciglom razbio glavu

Porodična svađa

Crnogorac ženi ciglom razbio glavu

Crna Hronika -
D. M. je tokom verbalne svađe dohvatio ciglu iz dvorišta, a potom silovito udario ženu po glavi

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je D. M. (35) iz Bara, koji je osumnjičen za pokušaj ubistva, jer je nakon svađe uzeo ciglu i tesko povredio svoju sedam godima mlađu ženu. Bračna svađa dogodila se u noći između ponedeljka i utorka u dvorištu kuće u Starom Baru u kojoj žive.

Kako prenose podgorički mediji, D. M. je tokom verbalne svađe dohvatio ciglu iz dvorišta, a potom silovito udario ženu po glavi. Ona je od udarca izgubila svest, a komšije su pozvale ekipu Hitne pomoći, kako bi joj pomogli.

Okrvavljena žena je, u nesvesnom stanju, primljena u barsku bolnicu, a potom hitno prebačena u podgorički Klinički centar, gde je nekoliko sati bila u kritičnom stanju, pošto ima frakturu lobanje. Nakon prijave o teškom nasilju, policija je privela D. M, a tužilac je delo kvalifikovao kao pokušaj ubistva. Nakon saslušanja u podgoričkom Višem sudu, D.M. je sproveden je u Istražni zatvor u Spužu.

Prema istraživanjima, u Crnoj Gori svaka treća žena u porodičnoj ili vanbračnoj zajednici trpi neku vrstu nasilja, ali samo retke se odluče da slučaj prijave policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja