KEKINA GRUPA: Likvidiran član ekipe Vuleta Balavog!

Sačekuša na Novom Beogradu

KEKINA GRUPA: Likvidiran član ekipe Vuleta Balavog!

Crna Hronika -
Miloš Ljubenović (31), zvani Miške, povezan sa grupom Dejana Stojanovića, ubijen sa četiri hica u svom automobilu preko puta zgrade u kojoj je živeo
1 / 8

BEOGRAD - Na mestu mrtav.Miloš Ljubenović (31), zvani Miške, za koga se pretpostavlja da je pripadao ekipi ubijenog Vujadina Vuleta Pejanovića, zvanog Vule Balavi (34), poznatog člana kriminalne grupe Dejana Stojanovića Keke, ubijen je u ponedeljak veče klasičnoj sačekuši u Ulici Dr Ivana Ribara na Novom Beogradu. Kekina grupa je, inače, u sukobu s grupom Saše Pejanovića.Likvidacija se dogodila oko 20 sati između pretposlednje i poslednje stanice autobuske linije 95 u Bloku 45 naočigled nekoliko prolaznika. Očevici kažu da je ubica prišao Ljubenoviću kad je ušao u automobil „fijat punto“ i kroz staklo ispalio više hitaca, od kojih ga je najmanje pet pogodilo u glavu i telo i na je mestu ostao mrtav.- Prema prvim rezultatima istrage, Ljubenović je seo u auto i upalio motor, kad mu je zazvonio telefon. Dok je pričao, ubica je prišao „fijatu“ i pucao kroz bočno staklo na vozačevim vratima - rekao je za Kurir izvor iz policije.Napadač je potom otrčao preko ulice, a očevici kažu da je mršaviji, visok oko 175 centimetara i da je nosio fantomku i crno-beli šal.Na mesto ubistva ubrzo su stigle Ljubenovićeva supruga Jelena i majka.- Recite mi šta je s njim?! Da li je povređen, šta se desilo mom sinu?! - kroz suze je govorila policajcima majka.- Zbog težina povreda mladiću nije bilo spasa. Lekari su na licu mesta konstatovali smrt - rekli su iz Hitne pomoći.Stanari susednih zgrada pomislili su da neko baca petarde.- Gledao sam televiziju kad sam čuo pucnje. Pomislio sam da neko baca petarde jer će uskoro Nova godina i prašti na sve strane - rekao je za Kurir jedan od stanara.Ljubenović je radio na poker aparatima u jednoj kockarnici i odranije je poznat policiji, a sumnja se da je likvidiran zbog poslova vezanih za narkotike. Ljubenović je iza sebe ostavio suprugu Jelenu i maloletnu ćerku.

Žena naslutila nesrećuLjubenovićeva supruga je, kako sazajemo, neposredno pre ubistva svom mužu poslala sms poruku. Pošto joj on nije odgovarao, ona je nastavila da ih šalje, a pošto se i dalje nije javljao, nesrećna žena je pomislila da se nešto loše desilo i odmah je istrčala napolje da ga potraži.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track