Najnovije vesti

Zapaljen audi Semira Cerića Koketa
Foto: Klix.ba

Sarajevo

Zapaljen audi Semira Cerića Koketa

Crna Hronika
Nepoznata osoba podmetnula je požar pod vozilo folk pevača Semira Cerića Koketa, koje je vozila ženska osoba čije ime policija još ne saopštava

SARAJEVO- Zasada nepoznata osoba je u noći između četvrtka i petka oko dva sata izjutra u ulici Himze Polovine, zapaljen je automobil marke Audi Q5 u vlasništvu poznatog folk pevača Semira Cerića Koketa.

Policija ne želi da ništa kaže povodom paljenja Koketovog automobila, a prema prvim nezvaničnim informacijama zapaljeno vozilo koristila je ženska osoba čije ime niko ne saopštava.

Jedino što je saopšteno jeste da vozilo pripada folk pevaču Semiru Ceriću Koketu.

Policijska istraga o paljenju vozila je u toku.

Da podsetimo Semir Cerić Koke svedočio je krajem decembra 2011 godine na suđenju Zijadu Turkoviću i ostalima, jer je njegovo ime u svedočenju pred Sudom BiH tada spomenuo Isljam Kalender kao osobu koja je bila zadužena da dojavi kada Naser Keljmendi treba da dođe na svadbu sina Elvisa, kako bi Rajko Milovanović izvršio njegovo ubistvo.

Koke je posle svog svedočenja rekao da se oseća loše i neprijatno zbog poruke koju je sa svadbe Elvisa Keljmendija, mobilnim poslao Zijadu Turkoviću i da je njegova karijera upropaštena.

Koke je tada rekao da je u poruci napisao "Nemoj dolaziti, stari je tu". Stari je značilo otac. Hteo sam da ga upozorim da ne dolazi, da ne izazove neprijatnost, jer s čovekom (Naserom Keljmendijem), očito nije bio dobar”.

http://www.youtube.com/watch?v=zvJegs6SNxY

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...