Dečak u koga je policajac pucao van životne opasnosti

Lopare

Dečak u koga je policajac pucao van životne opasnosti

Crna Hronika -
Dragan Đokić (56) sinoć je ispred pošte u Loparama ubio bratovu ženu M.Đ. (60), bratanac (39) i njegovu ženu (36), dok je njihovom 13-godišnjem detetu pucao u noge

BANJALUKA - Trinaestogodišnji dečak iz Lopara, u Republici Srpskoj, koji je preživeo ranjavanje i ubistvo tri člana porodice, nije životno ugrožen, izjavio je danas dežurni lekar bolnice u Bijeljini Dragan Vanovac.

Vanovac je rekao da dečak ima povredu leve potkolenice. Dragan Đokić (56) sinoć je ispred pošte u Loparama ubio bratovu ženu M. Đ. (60), bratanac (39) i njegovu ženu (36), dok je njihovom 13-godišnjem detetu pucao u noge.

Trostruki ubica je nakon zločina pucao iz automatske puške sebi u lice i, prema rečima lekara, ima teže povrede glave, ali se nalazi van životne opasnosti.

Dežurni tužilac Mira Medić rekla je da je motiv zločina spor oko porodične imovine, preneli su banjalučki mediji. Portparol Centra javne bezbednosti Bijeljina Aleksandra Simojlović potvrdila je da su tokom uviđaja pronađeni i izuzeti predmeti i tragovi koji potiču iz izvršenja krivičnog dela. Delo je kvalifikovano kao teško ubistvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track