DRAMA: Novosađanin pokušao da se zapali

DRAMA: Novosađanin pokušao da se zapali

Crna Hronika -
"Imali smo dojavu da jedan čovek pokušava da se zapali, da se polio benzinom, otišli smo, pogledali, ali je slučaj bio rešen i pre našeg dolaska, izjavio je Adam

NOVI SAD - Jedan muškarac je noćas u Novom Sadu pokušala da se zapali, a prema saopštenju Kliničkog centra Vojvodine, od dva pacijenta koja su, zbog teških povreda zadržane na bolničkom lečenju, jedna ima opekotine opasne po život.

O muškarcu koji pokušao da se zapali, ali za sada nema više detalja."U UC je primljeno 6 pacijenata, dok je u Kliničkom centru Vojvodine 11 pacijenata zadržano. Dve osobe sa teškim telesnim povredama opasnim po život, jedna je iz saobraćajne nesreće, dok je druga sa opekotinama", saopštila je Jelena Jurišin portparol Kliničkog centra Vojvodine.

Da je muškarac pokušao da se zapali potvrdio je i Igor Adam, šef smene vatrogasne brigade Novi Sad."Imali smo dojavu da jedan čovek pokušava da se zapali, da se polio benzinom, otišli smo, pogledali, ali je slučaj bio rešen i pre našeg dolaska", izjavio je Adam.Ekipe hitne pomoći u Novom Sadu su noćas imale pune ruke posla. Prema rečima dežurnih lekara najviše muka zadavali su im maloletnici pod dejstvom alkohola, uzrasta od 14 i 15 godina koji su nakon intervencije preveženi u Dečju bolnicu na detoksikaciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track